• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Hardware saveti i rešavanje problema

Hoću da povećam storidz na kompu, šta da uzmem, wd blue ili red? Ili green? Ili purple? Gledam varijante od 4tb.

Ja bih uvek Red, malo skuplje ali vredi za nešto što ćeš koristiti godinama.

Ja sam pre 3-4 godine uzeo baš Red 4TB i ni da štucne do sad, health na 100% a vrti se 24/7 zbog torrenta.

Skoro sam uzeo Seagate od 6TB pa ću videti kako će se pokazati ali Red je sigurica da ne razmišljaš.

+1 za red, imam ja 4tb,a u firmi sibaju već godinama bez gašenja, ni jedan nije riknuo.

Sent from my J9110 using Tapatalk

za storage mu ne treba nista brzo tako da bi black zaobisao, verovatno je i najbucniji, blue od 2tb mi je tih a od 1tb bas bucan, cujem ga kako rovari...tako da red kao sto je receno ili green

Ja imam WD Blue od 3tb, ne cujem ga, uvek sam uzimao Blue verzije, nikad nisam imao problema, mislim da nude najvise za taj novac...

Moj WD Green 2TB fercera, evo ima devet-deset godina, ali je green, pa je spor.
WD Black od 2TB imam oko 4 godine, za sada nisam imao nikakvih problema.

Imam problem u vidu kratkotrajnog gubitka slike (black screen) u trajanju od dve sekunde. Vrlo cesto se desava da postaje nepodnosljivo. Veza je PC -TV. Dok na vezi PC-monitor sve radi besprekorno. Da li je problem u kablu?

Ja sam imao to na soniju. Sličan tv kao tvoj, neki Samsung oled.

Igram Mario Oddisey na emulatoru. Kida igra u 60 fps ❤️ Al me nervira prekid signala svako malo.Mora da je do dipley port- hdmi kabla

Back
Top Bottom