• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Hardware saveti i rešavanje problema

kapiram da za pads postoji šansa da nađeš u ovim našim profi audio radnjama tipa 4audio, player, etc.

za miša već sumnjam da se neko bavi time :)

Zna li neko sta se desava sa cenama Ryzen procesora? Sklapao sam lagano novu kantu(svaki mesec kupim po jednu komponentu) i ostao mi jos cou,nazovem lika od koga sam uzeo sve ostalo a on mi kaze da je 3600 otisao sa 177 na 230e. To je vec skoro onda cena 5600x ako i on nije poskupeo.

Nakon spašavanja tastature od prolivanja supe ostao mi je jedan vertikalni red tastera gde LED ne radi. A pored toga par tastera više nema taj mehanički zvuk klika iako rade normalno.

Nije mi nešto preterano bitno ali svaki savet dobrodošao ako postoji nešto što mogu da probam.

Koja tastatrura je u pitanju? Mozda da ubacis par novih switcheva?

Redragon Kumara, evo vidi se tačno i napred i nazad koji red LED-ova ne radi.

0OsB1Om.jpg

UIAcoH3.jpg

Nakon spašavanja tastature od prolivanja supe ostao mi je jedan vertikalni red tastera gde LED ne radi. A pored toga par tastera više nema taj mehanički zvuk klika iako rade normalno.

Nije mi nešto preterano bitno ali svaki savet dobrodošao ako postoji nešto što mogu da probam.
Tasteri su "ulepljeni" unutra. Ne znam koliko ti se isplati da se cimas sa time.

Led - mozda osigurac neki otisao?

Odlican je monitor jedina alternativa koja mi pada napamet je ovaj model od LG-a https://www.lg.com/us/monitors/lg-27gn850-b-gaming-monitor

U svakom slucaju koji god da izaberes neces se zeznuti.
Posedujem doticni monitor i sve naj , odlican je. Ne znam kakav je taj Acer dal je bolji losiji, ali ovaj zaista ima lepu sliku, pravi 10 bitni panel, ima neki HDR koji cak nije ni los ali je brzina odziva na njemu nesto sto mi ne da da predjem na TV iako bi tamo imao cak lepsu sliku ja verujem :)

sinoc sam promenio pastu na grafickoj i primetio sam da je pasta u nekom kao ulju....? pasta je mx4 nova verzija, temparatura je ok danas ali prvi put vidim tako nesto, kao da se pokvarila, zato je nisam stavio i na cpu.

Ništa strašno. Možda je zbog stajanja i većih temperatura došlo do separacije nekih sastojaka, ali ja samo promiješam pastu na nekoj čistoj podlozi da i onda apliciram.

Opet ja, opet me neko pitao da mu preporučim komp. Za mog malog kuma u osnovnoj školi, hoće novo u Pirotu zbog garancija, znači WinWin, Tehnomanija i ostale gospodarove firme a oni pominju i neki sajt BC ili BS Group preko koga su uzimali povoljno telefone. Kompjuter je zbog škole ali znam klinca da se nada i igrama. Ali cena je, bez monitora, max 50,000.00 RSD.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Za 50K Intel IGP je zagarantovan. Sam Ryzen 5600G koji bi bio neki minimum za kakvo-takvo kvalitetno igranje je 37K u WinWinu koliko vidim.

Ma dobro Omega vidis da je neki osnovac u pitanju. I mi smo ko klinci igrali i u 15fps pa nam je bilo super.
Ali opet je bas uzas ponuda i za vece pare bas nista od iganja.
Ne znam da li bi sa ovako G procesorom mogao da igra tipa fortnite na low to je iovako ono sto njih zanima.

Ovo je ok ponuda obzirom na globalnu situaciju, samo im napomenuti da obavezno bude 2x8GB a ne 1x16GB

Ima i za 50K ali sa sporijom memorijom, običnim SATA SSD-om, slabijim čipsetom i napajanjem:

Ovaj jeftiniji je jedan slot ram modul od 16gb pitao je neko u komentarima.

Back
Top Bottom