TwiSteR
PCMR
Yep, ceo fp radi bez ikakvih problema.I radi ti? Ok probacu.
Yep, ceo fp radi bez ikakvih problema.I radi ti? Ok probacu.
Yup, radi iako pinovi ne pokrivaju taj desni deo gde mislim da je power sekcija. Allrighty, sve radi.
Ima na iPon-u 4070 Ti Super (Windforce) za ~1015€.hteo sam da se obradujem sa RTX 4070 ti super, ali crvc nema je nigde
jbg, vidi dal ima neki 4080 polovnjak, ako je neko toliko lud da ga proda ili mu je frka...hteo sam da se obradujem sa RTX 4070 ti super, ali crvc nema je nigde
ma ne mislim da si lud, znam da si prodao zbog 5xxx serije
Ma opuštencija, to da (li) sam lud sam odgovorio na Krejzijev komentar "ako je neko toliko lud da proda 4080(S)". Taj sam.ma ne mislim da si lud, znam da si prodao zbog 5xxx serije
Dok tastature sa temua deluju kao "lootbox" tj da nemaš pojma šta ćeš da dobiješ, Attack Shark X6 je hvaljen kao odličan odnos kvaliteta i cene. Ima mnogo videa o tom mišu na jutjubetu.
Mis cu taj uzeti, a tastaturu ne znam da li da ovde uzmem Ms Elite C720 izasla bi me 4 crvene ili da se kockam pa sta dobijem od ovih sa Temu. Treba mi neka budzet varijanta za sekundarni komp gde uglavnom pikam Mp igre u FHD rez...pa opet da ne bude ni skroz bezveze a ni nesto skupo