• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Hardware saveti i rešavanje problema

Takodje, pojedinačne žice mogu da se vade i premestaju unutar ovog plastičnog držača, ako ti se ne uklapa negde raspored

Ovo sa DieHardom me nateralo da otvorim stranice i probam jos jednom da ubodem front panel konektore i da vidim bas da li skljoca i pali na dugme ovo moje nzxt h700. Velik problem na nzxt su power dugmad, crkne posle kratkog vremena... sad evo kad pritisnem jace pali. Ostavio sam tako pa videcu dokle ce raditi. Front panel radi, probao sluske i prepoznate su ali usb 2.0 nece da radi, da li zbog ploce nesto ima veze ne znam. ..kuciste napred ima 2 usb 3.0 i 2x usb 2.0...
Resio sam se ovog cuda sa trece slike konacno :)

Attachments

• 20250126_192752.webp
    20250126_192752.webp
    436.9 KB · Views: 13
  • 20250126_191737.webp
    20250126_191737.webp
    880.9 KB · Views: 13
  • 20250126_194242.webp
    20250126_194242.webp
    1.2 MB · Views: 13
Yup, radi iako pinovi ne pokrivaju taj desni deo gde mislim da je power sekcija. Allrighty, sve radi.

Yup, radi iako pinovi ne pokrivaju taj desni deo gde mislim da je power sekcija. Allrighty, sve radi.

Power su ti treci i cetvrti pinovi u gornjem redu

Edit: e jesam noob. Pitam se sto ne rade usb 2.0 na front panelu a nisu bili ni prikopcani na plocu, a pritom ocekujem usb da radi od front panel pinova koji je za led,reset i power XD

Last edited:
to me već rastužuje (cena), a i ne mirišem gigabyte modele. 3060ti sam predplatio, a budući da ima još života sačekaću da se stabilizuje stanje

ma ne mislim da si lud, znam da si prodao zbog 5xxx serije
Ma opuštencija, to da (li) sam lud sam odgovorio na Krejzijev komentar "ako je neko toliko lud da proda 4080(S)". Taj sam. 😄
Planirao sam da kupim 5080 ili čak da se nekako ispružim i do 5090, ali pošto mu je cena van svake pameti (a i nije samo cena problem kod 5090), a 5080 je u stvari 4080 Super Ti sa dodatkom MFG-a i velike razlike u ceni, odlučio sam se za 4090 i nimalo se ne kajem. :)

Jel kupovao neko miseve i tastature mehanicke sa Temu-a? Vidim dosta hvale onaj Attack Shark X6 bezicni mis a ne znam sta bih od tastature uzeo a da je full size? Tast. ne mora da je bezicna.. pa ako je neko pazario da iz prve ruke kaze valja li to cemu?

Dok tastature sa temua deluju kao "lootbox" tj da nemaš pojma šta ćeš da dobiješ, Attack Shark X6 je hvaljen kao odličan odnos kvaliteta i cene. Ima mnogo videa o tom mišu na jutjubetu.

Dok tastature sa temua deluju kao "lootbox" tj da nemaš pojma šta ćeš da dobiješ, Attack Shark X6 je hvaljen kao odličan odnos kvaliteta i cene. Ima mnogo videa o tom mišu na jutjubetu.

Mis cu taj uzeti, a tastaturu ne znam da li da ovde uzmem Ms Elite C720 izasla bi me 4 crvene ili da se kockam pa sta dobijem od ovih sa Temu. Treba mi neka budzet varijanta za sekundarni komp gde uglavnom pikam Mp igre u FHD rez...pa opet da ne bude ni skroz bezveze a ni nesto skupo

Mis cu taj uzeti, a tastaturu ne znam da li da ovde uzmem Ms Elite C720 izasla bi me 4 crvene ili da se kockam pa sta dobijem od ovih sa Temu. Treba mi neka budzet varijanta za sekundarni komp gde uglavnom pikam Mp igre u FHD rez...pa opet da ne bude ni skroz bezveze a ni nesto skupo

Javi šta si uzeo,
mene klinac cima da mu naručim novog miša i tastaturu sa Temua..

Back
Top Bottom