• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Hardware saveti i rešavanje problema

Imam LG MX Mini tastu, ali ne radi u BIOS-u, jer je preko bluetootha, a cuo sam da kad se ubaci dongle (lg bolt usb receiver) onda radi, moram sad da kupujem dongle od 20 evra samo zbog toga, osim ako neko nema predlog sta mogu da probam, mogu misem da se krecem kroz BIOS, ali ne mogu da unesem sve komande, recimo neku brojku kad trebam da ukucam...

Ocigledno je bt + rf/2.4 tastatura. Logicno je sve sto pricas, bas su cigani sto dongle ne ide sa njom.

Sent from my Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

više se isplati kupiti neku bezveznu polovnu za 4-5€ ako ti samo treba za UEFI.

Pa ono, kul je imati i dongle. Recimo koristim istu tastaturu za pc i deck kad mi zatreba. Ima fizicki prekidac dole je 2.4 i radi na pc-u, pomerim gore i kaci se na deck bt-om. Ima i bt tastatura koje nekim key comboom menjaju bt device ali prekidac je uvek elegantnije resenje.

Ima i nova tastatura za 400 - 600 din, razmisljao sam i o tome, mada mrzeo bih da mi zauzima ogranicen prostor koji imam u sobi, ali to jeste najeftinije resenje...
No ako ne nadjem nista bolje, mozda i uzmem taj dongle, sa postarinom ce biti oko 30e, moram tako preko KP, jer nema ga ovde po radnjama...

bilo je onih jeftinih silikonskih tastatura, kad ti ne treba samo je smotaš i staviš u ormar:

Koji bi ste gamepad kupili za neki casual PC gaming?

Jel ovi Xbox Wireless Controller-i od dvadesetak evra sa KP vrede uzimanja u obzir?

Meni se ni ne svidja tekstura realno. Bas bih voleo da je elite nema.

I meni je top ali dpad mi je sjebao sva unapređenja u odnosu na Xbone.

Jel u još nečem bolji Xbox One Wireless u odnosu na Series osim d-pada?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Jel u još nečem bolji Xbox One Wireless u odnosu na Series osim d-pada?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Ceni mozda. Mada i taj dpad je ono, kako se naviknes. Meni je iz pocetka bio sranje, posle se navikao sad mi svejedno. Radi posao za emulatore i 2d igre.

Problem su (preglasni) mikro prekidači ispod dpad-a i plastični 'feel', a i oblik (dpad-a) je korak unazad u odnosu na Xbone. S tim uništiše gotovo savršen kontroler.

Last edited:
Back
Top Bottom