• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Hades

90. run, epilog. Od stvari koje sam odlučio da uradim je ostao još samo max hearts kod Hermesa (jer nisam znao da treba da nosim njegov keepsake da bi napredovao) i da pobedim Hada sa extreme measures. Zabavno je, em muzika kida, em spawnuje minibosseve.

Ja sam posle 162 runa odlučio da je dosta.
Uradio sam sve sem dva prophecy-a da dobijem sve duo i legendary boonove. Mnogo je to grinda i nije zabavno kad se tako juri nešto namenski.

Ako bi izbacili neki DLC onda bih usput odradio i to.

Uz'o novi komp, Hades pici u 600 fps-a :D
Hades-Screenshot-2022-03-25-22-45-24-55.png

Hades-Screenshot-2022-03-25-22-46-44-38.png

I posle kazu zasto kritikujete easy mode. Ovako je inclusive, pa i dete od 3 godine moze da predje bossa :D.

BTW podseca me na one Kinect snimke gde lik pobedi trku a prstom ne mrdne samo gleda mrtvo u kameru.

I posle kazu zasto kritikujete easy mode. Ovako je inclusive, pa i dete od 3 godine moze da predje bossa :D.

BTW podseca me na one Kinect snimke gde lik pobedi trku a prstom ne mrdne samo gleda mrtvo u kameru.
Ne bih rekao da je ovo easy, igra na 10 heat. Samo je neki savrsen build. Eventualno ako koristi god mode, ali kontam da bi naveo to.

Ne bih rekao da je ovo easy, igra na 10 heat. Samo je neki savrsen build. Eventualno ako koristi god mode, ali kontam da bi naveo to.
Na god mode sam i mislio. On specificno redukuje damage koji primas. Koliko znam mozes koristiti heat normalno i sa god mode. Msm verovatno si u pravu i bezrazlozno sam zapenio :)

Back
Top Bottom