• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Greatest Sitcoms

Nadahnut svežim vestima koje ćete pročitati u ovom postu, ispod, rešio sam da otvorim ovaj thread :)

Spinoff još jednog legendarnog sitkoma, Cheers, Frejžer je jedna od mojih omiljenih sitkom serija. Kralj propalih romansi, radio psihoterapeut, muzički nadaren pompezni cinik, dobar brat i sin, čovek najmilozvučnijeg glasa se vratio u Sijetl, gde ima svoju radio emisiju, primoran da udomi svog oca, bivšeg policajca, ranjenog na dužnosti i sav baggage koji sa sobom donosi, što će dovesti do milion urnebesnih scena kroz 12 sezona, koliko je ova serija istrajala.

Svaka preporuka naravno.

I naravno, hyyyyyyyyyype!

Last edited:
1614228976102.png
imdb | wiki

Generalno nisam fan sitcom-a, ali bih uvek mogao da gledam Steven Moffat's Coupling.
Samo 28ep, 4 sezone 2000-2004, Britanski humor.
Twitter mob bi danas cancelovo seriju u toku premijere S01E01.

Last edited by a moderator:
Moj favorit je Scrubs, nekako sam nazalost brzo oguglao na format standardnog sitcoma, ali zato ove komedije malo pomesane sa drugim zanrovima su mi pravi pogodak, pre svega Scrubs, pa onda The Office i dalje.
3056.jpg

1614263952325.png

Red Dwarf. Emitovan na BBC od 1988 do 1999-te. Sjajan britanski humor plus cheesy science fiction za sve fanove. Meni najbolja komedija. Emitovala se i na domacim kanalima sa sjajnim prevodom. Serija je nastavila da se snima i posle 2000-te. U vise navrata je izlazilo dosta contenta. Recimo prosle godine je izasao film: Red Dwarf: The Promised Land

Last edited by a moderator:
9sTlXq7.jpg

Meni je Modern Family verovatno omiljeni sitkom, nekako su uspeli da odrzene seriju svezom i zaniljivom do samog kraja (mozda je pred kraj blago opao kvalitet, al nista drasticno). Sve vreme su uspevali da mi odrze osmeh na licu, a neretko bi se zena i ja zasmejali do suze. Odnosi izmedju likova, prikaz gejeva, Fil bogotac... jednostavno jako wholesome serija uz koju sam stvarno uzivao.

Last edited:
Meni je Modern Family verovatno omiljeni sitkom, nekako su uspeli da odrzene seriju svezom i zaniljivom do samog kraja (mozda je pred kraj blago opao kvalitet, al nista drasticno). Sve vreme su uspevali da mi odrze osmeh na licu, a neretko bi se zena i ja zasmejali do suze. Odnosi izmedju likova, prikaz gejeva, Fil bogotac... jednostavno jako wholesome serija uz koju sam stvarno uzivao.
odličan je modern family, definitivno pri vrhu kada su u pitanju sitkomi. fil jeste bogotac :D

Moja lista bi ovako izgledala:
1. It’s Always Sunny In Philadelphia
2. Arrested Development
3. Curb Your Enthusiasm
4. The League
5. Community

USA verzija Couplinga je mozda i najvece djubre koje sam u zivotu gledao.

2. Arrested Development
3. Curb Your Enthusiasm
4. The League
5. Community

USA verzija Couplinga je mozda i najvece djubre koje sam u zivotu gledao.
Are you me? :D

2. Arrested Development
3. Curb Your Enthusiasm
4. The Office
5. Only Fools and Horses (samo sentimentalan razlog, ima boljih realno)

Ne znam koji mi je omiljeni, ali više puta sam pogledao Seinfeld, Curb Your Enthusiasm, The Office, Frasier, Eastbound & Down, Malcolm in the Middle... Verovatno bih i It's Always Sunny, da ima na nekom streaming servisu.

polako :)

BTW, voleo bih da se nastavi trend početnih postova sa coverom i nekim opisom da pokrijemo sve što može :)
go wild people ;)

"no officer with false teeth should perform oral sex in zero gravity" :D
Odlichan je Red Dwarf!

Da li se Trailer Park Boys racuna u sitkome?
Jer ako je odgovor potvrdan, moracu (prilicno) da promenim listu :).

1. Community
2. It Crowd
3. Parks & Rec
4. It's Always Sunny in Philadelphia
5. Curb Your Enthusiasm
6. Arrested Development
7. Silicon Valley (S1)
8. Veep
9. Louie
10. Black Adder (S4 naročito, mada i ostale su odlične)

Honorable mentions:
Gravity Falls, Friends, Office (UK & US), Fawlty Towers, Seinfeld, Modern Family, Archer, Schitt's Creek, The Good Place, Scrubs...

1. Mucke
2. Nepristojni Ljudi / Men Behaving Badly (ne mogu da verujem da ih niko nije pomenuo)
3. Mr. Bin
4. Black Adder
5. Friends
6. Alo Alo

Back
Top Bottom