• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Grand Theft Auto VI

Posle veoma uspesnog RDR2 [najprodavanija igra u svetu od premijere te igre pa do danas], tesko da prerane kritike za Rockstar mogu da prodju. Pogotovo kada ovako blisko cuvaju detalje o igri.

Velika vecina casual&core igraca jedva cekaju ne samo novu kampanju koja ce sigurno biti ekstravagantna, veci novi nextgen sanbox za zezanje u solo/online modu.

Cekamo novi trejler, to ce verovatno biti gameplay overview showcase sa naracijom kao sto su to dobili GTAV i RDR2.

Zapravo, pogledah tek sad klip, ovo je zabrinjavajuce.
Mada opet, nije bas merodavno porediti sa GTA Online...
Suvise je to skup i bitan projekat da bi se igrali sa njim i rizikovali.
Ne mogu da verujem ko im je sad zaposlen tamo, ako je to tacno, na'ebali smo...
Elem, sad mi je bar jasno kako dobijamo neke smrtno dosadne dijaloge u igrama, kao sto su u The Crew, Horizons FW, Forza Horizon itd... uvek sam se pitao kako to nastaje i sad mi je jasno...

Vjerujem da ce GTAVI biti nakrcan sadrzajem ali ono sto mene brine su glavni protagonisti. GTAV je bas prekucao tu vrhunski a gledajuci ove GTAVI trailere ta cijela moderna Bonie and Clyde prica mi ne uliva povjerenje. Svi GTA su me vukli zbog karaktera i interakcije tako da ako tu podbace, jbg...

Zadnje sto su rekli je da marketing krece ovog leta. A pre toga, Take Two predstavlja Q1 finansijski izvestaj deonicarima sredinom maja.

Last edited:
Back
Top Bottom