• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Gotham Knights

Recommended

• CPU: Intel Core i7-10700K or Ryzen 5 5600X
  • RAM: 16 GB
  • GPU: GeForce RTX 2070 or Radeon RX 5700 XT
  • DirectX: Version 12
  • Storage: 45 GB available space
  • Additional Notes: 60fps at 1080p, High Settings

pip mu sunce kako jedni pljuju po prici a jedni je hvala sve ostalo mogu da razumem ali to ne mogu..ign bukvalno skroz napljuvao kako je predvidiva,nezanmljiv i meh..dok ovaj lik iz Maxinog posta kaze da je "zanimljiva i uzbudljiva"

wocjov.gif

igrao sam malo..nije dovoljno da dam neki detaljan utisak ali mogu ukratko.. svidja mi se grafika sveta i likova i njihovih animacija kretanja i u cutsceni i van nje..glasovna gluma ok nista top ali nije losa.dijalozi izmedju likova su dobri bar za sad.gameplay borbi je meni jako slican proslim batman igrama bar mi tako deluje sa batgirl.kad udaras jednog pa predjes na drugog ili dodge pa udarac..misije po mapi su bas repetitive i sto se gameplaya tice i desavanja samih..misije bitnije sa cutscenama sta znam nista mi posebno nisu.iskreno koliko god mi je ok igra i da nema nesto preterano losih stvari prosto mi nije nista osim combata zabavno prica je za sad bas meh ali opet kazem mozda se popravi sve i svasta i bude zabavnija i interesantija prica kako igra odmice.za sada dajem ocenu 6 i mogu da preporucim ovu igru kad je na popustu 20-25e

Last edited:
pre bih rekao kada su ovako rezervisani prvi utisci, nije dobro. kada bi proslo par meseci tek onda bi ovo moglo da se iskristalise u realnu kritiku, ali sam stvarno ocekivao vise od ove igre tamo negde kada su je najavljivali :(

Back
Top Bottom