Igra ce imati samo 30fps na nextgen konzolama.
Nadam se bar da si preorderovao za pravu platformu?Da sam Sony ili da sam WB Games mene bi bilo sramota a mozda i ne bi ako bih imao dobru platu![]()
Ne razumem kakve veze ima Sony sa nesposobnošću optimizacije WB-ove igre za konzole?Da sam Sony ili da sam WB Games mene bi bilo sramota a mozda i ne bi ako bih imao dobru platu![]()
Nista, ceka se remaster na playstation 6...Igra ce imati samo 30fps na nextgen konzolama.
Pa da je hardver jaci bolji ovi se ne bi toliko mucili da optimizuju itd.. ne verujem bas da im nije bio cilj da optimizuju maximalno igru vidis da kazu da i manja rezolucija ne bi pomogla da se dobije vise fpsaNe razumem kakve veze ima Sony sa nesposobnošću optimizacije WB-ove igre za konzole?
The Medium je bio lansiran na SeriesX-u u 30fps u januaru 2021. godine odmah posle launcha konzole. Kao i ovde developeri su naveli tehnicke probleme kao razlog niskog framerate lock-a.Ovo mi je bas cudno, mislim da nikad nije bio veci leap u performansama, kao sto je bio sa playstation 4 na playstation 5, a ono vratise se na 30 fps-a, nikad brze...