• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Gotham Knights

Vratili su se na 30 frejma posle koliko , nepune dve god hahaha.. A u ovoj igri ipak je highly density open world gde na ulici nemas nijednog coveka :LOL:

Nemoj tako, pre 10 godina nije bilo Ray Tracing 4K Ultra HDR.

r2njwz.png

Igra ce imati samo 30fps na nextgen konzolama.
Nista, ceka se remaster na playstation 6...

Ovo mi je bas cudno, mislim da nikad nije bio veci leap u performansama, kao sto je bio sa playstation 4 na playstation 5, a ono vratise se na 30 fps-a, nikad brze...
Mozda je to zbog 4K, ipak je to retka zverka, koju je tek 4090 pokorio kako treba...

Ne razumem kakve veze ima Sony sa nesposobnošću optimizacije WB-ove igre za konzole?
Pa da je hardver jaci bolji ovi se ne bi toliko mucili da optimizuju itd.. ne verujem bas da im nije bio cilj da optimizuju maximalno igru vidis da kazu da i manja rezolucija ne bi pomogla da se dobije vise fpsa

Da prostiš s**u 100%, ako XsX ne može da izvuče 60 frejmova onda ja ne znam šta može. Ne izgleda igra toliko next gen, šta više ne izgleda uopšte. Da ne poredimo sada sa popriličnim brojem open world igara koje rade u 60 frejmova i ne izgledaju išta lošije od ove igre. Malo su ili lenji ili "numeju" :)

Ovo mi je bas cudno, mislim da nikad nije bio veci leap u performansama, kao sto je bio sa playstation 4 na playstation 5, a ono vratise se na 30 fps-a, nikad brze...
The Medium je bio lansiran na SeriesX-u u 30fps u januaru 2021. godine odmah posle launcha konzole. Kao i ovde developeri su naveli tehnicke probleme kao razlog niskog framerate lock-a.

A ovoga ce biti sve vise i vise, meni svejedno. 30fps igre su oduvek bile norma, a 60fps izuzetci. Kada se resimo crossgen perioda, developeri ce sve vise praviti 30fps igre da bi vizuelno nadmasili konkurenciju. A casual igraci ce naravno igrati sve ma kakav framerate bio [samo da je stabilan].

A videcemo hoce li ovaj put biti midgen Pro konzola, pa da oni koji nece te 30fps igre mogu da dokupe jaci hardver.

Pa dobro, to smo znali od premijere konzola. Ali svaka igra je drukcija, ova je izgleda ili CPU heavy ili nekako hoce da usklade gameplay sa radom coop servera pa insistiraju na 30fps. Ko zna.

Ovo je presmesno jer su konzole vise nego sposobne da cepaju 60fps sa dynamic scaling i FSR.
Meni licno ne pretstavlja problem ali je činjenica da nema nijedan mod osim 4k lenjost programera, nije da ghotam knights i plagie tale izgledaju van serijski ali ako novi horizon koji izgleda 2xbolje od prethodno dve igre zajedno onda nema drugog objašnjenja...

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Back
Top Bottom