• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 God of War Laufey

DieH@rd

Well-known member
Real Journalist
Reaction score
13,179

Experience the next chapter of the legendary God of War franchise - for both new and returning fans alike. Death was supposed to be the end, but for Laufey (Faye), warrior and wife to Kratos, a new adventure is just beginning. Awakening unexpectedly in a strange land after her death, Faye discovers the plans she put in place to protect Kratos and Atreus in her absence are now at risk.

To save the ones she loves, Faye must fight through the afterlife of the gods - the Everywhen - where ruthless gods from across mythology vie for power in a land overflowing with dangerous magic. Harness Faye's speed, control, and relentlessness to overwhelm even the fiercest of foes with decisive, deadly precision. God of War Laufey is coming soon to PlayStation®5 consoles.

67f6cec0c3edc7e6570ec5b11c7e6e6d72a8846e53a52359.jpg

432c346122f3df4d455923949982c862e0b5727f9f38b978.jpg

7fa631fcc57afee84f351918717a3cdab924a583a409f14d.jpg

04840960cfc11a0db2880ebe0edfe896bb9a90be436ffb31.jpg

269ffa3b7803695991fd5e429ad04ce2c66aa3e41c3c45d8.jpg

50f4a2b55a4d9dc8f7280056789099cec8f5247175ce6e0e.jpg

Umesto onoga sto smo svi mislili da ce se kad-tad desiti [Atreus kao glavni lik], nastavak God of War price se desio u igri fokusiranoj na Faye/Laufey.

Postojanje posmrtnog sveta za bogove otvara gomilu novih potencijalnih avantura i konekcija sa zivim GoW likovima. Svi bogovi koje je Kratos odstrelio ili koji su poginuli se sada mogu vratiti [Odin, Thor, Zevs, Titani, heck cak i ARES!], a jos mogu i da prosire lore oko ovih maski koje je Odin sakupljao, da li je Kratos video afterlife Faye kada je zakoracio u Light of Alfheim u 2018. igri, i jos mnogo toga.

Puna nova avantura, brzi gameplaz, novi ludi saborci (the cube!), jedva cekam!

Last edited:
Okej, moram. Juce sam histerisao na diskordu, sada je vreme za kracu rundu ovde.
Rekao sam da mi onaj God of War za PS4 nije God of War, jer je kao svaka druga igra iz treceg lica. Nema svoje ja, vec je samo miks svega popularnog u poslednjih nekoliko godina.

E, Laufey je isto to, samo sto mi deluje kao da je pravljeno za likove kojima je Tiny Tina iz Borderlands boginja humora. No, barem mozemo skakati u igri.
Onu zhelatinastu kocku bih poslao u zaborav, kada bih mogao. Ono juce sto sam video je bila samo prica izmedju glavnog lika i NPC-jeva, ali je toliko uzasno napisano, da sam konstantno osecao transfer blama. Pojma nemam za koga prave tu igru. Deluje mi kao da sam propustio neka desavanja u proteklih par godina i sada ne kapiram sta se desava, ali to sto su pokazali sinoc meni izgleda veoma razocaravajuce.

Putovanje kroz vreme, paralelne dimenzije i sada afterlife utiču na to da se stiče osećaj da akcije nemaju posledice, a samim tim priča i likovi težinu. MCU je to uradio i ne može da se oporavi od toga.
Ovo možda bude dobra igra, ko zna, ali taj smer sa tim, je po meni skoro pa siguran znak da će se to sve razvodniti i postati generički sadržaj na koji ljudi vremenom neće obraćati pažnju toliko. Još je prerano pričati naravno o svemu tome, ali ako se krene put MCU-a, loše se piše ovom serijalu.

Last edited:
novi ludi saborci (the cube!), jedva cekam!
Daj brate, nemoj me zajebavati da ti je kocka od zelastina nesto zanimljivo... gluplju stvar u zivotu nisam video, cak ni u tech demou, kamoli u igri... mislim da cak ni decu nesto tako ne odusevljava...

Takodje, tacno sam znao da je neka bitna zenska osoba umesala prste u produkciji da ovo bude GoW za zene, tacnije naslov koji cilja zenske fanove igre i da tu prosire bazu, sve govori u prilog tome, pocev od naslova igre, potom do boje i fonta kojim je njeno ime ispisano, glavni zenski lik koji je uradjen u tom maniru da velica neke vrednosti i tu bih se zaustavio...

Putovanje kroz vreme, paralelne dimenzije i sada afterlife utiču na to da se stiče osećaj da akcije nemaju posledice
Hvala. To sam pisao sinoc, ali sam zaboravio ovde da prenesem.

mislim da cak ni decu nesto tako ne odusevljava...
Svako ko je igrao D&D voli da vidi kocku od zelatina, ali nesto mi se ne dopada da je gledam u God of War.

Ok, znaci da sada imamo novu generaciju koja ce da prica kako ovo nije pravi GoW (za razliku od onog iz 2018.).

meni je ovo super, ali ne teoretišem unapred kako sve mogu da useru, pa sam možda rasterećeniji...

Nema leba bez kratosa....
Kad zavulja sa blades oh kaos zevsa po sred face crkne govno u njemu..
Ovoj njegovoj bivšoj ženi bi i tezej iz dvojke izvukao sise kroz pičku... A kamo li zevs ili neko ozbiljniji...
Vidis da su neprijatelji kao sa eurovizije u francuakoj...

Salu na stranu igra ce biti dobra ali to odavno nije više gow. Var ono sto je gow u osnovi bio a to je nasilje krv i spektakularni nalini ekzikucije protivnika...
Ovo je nekako sarenoliko i pomalo bajkovito čak bi rekao da nema neke razlike u odnoau na novi fable osim sto je ovo hack and sklaš sa rpg elementima kao i prethodne 2 igre...

Meni gow nije gow otkad su presli na pogled iz treceg lica, od tad mi je iskustvo drugacije i ne svidja mi se, mislim da nikad nisu nasli formulu kako iz tog lica da prenesu gameplay iz prvih delova...

Pa i novi Bond je woke, sve zene na top pozicijama sefuju a on jadan muski operativac izvrsava sve sto mu se naredi :)
Btw ovaj novi GOW mi je bas kao neki hipik LSD fazon, sarenis, zivotinjice neke, kocku za kompanjona imas, ludilo skroz... Odigrace se svakako mada vise nade polazem u onaj remake remaster grcke trilogije

Back
Top Bottom