• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Ghost of Tsushima

Ja se danas razmišljam bas da li da uzmem za ps5 ili da čekam pc.

Sent from my J9110 using Tapatalk
Pa bolje uzmi za PS5 odlicna je verzija, ko zna kada ce izaci PC verzija i da li ce uopste izaci.

Kida Cušima, meni lično GOTY 2020. Kontam biće na nekom popustu ako ne za BF, onda za njihove Božićne praznike...
Toliko je dobra, da ću da je kupim i kad na pc izađe. Stvarno su prevazišli ljudi sebe... Definitivno GOTY...

Istvan mi potvrdio da nece ici ispod 45 €. To je akcija do kraja novembra. U Games-u je danas krenula akcija gde je GOT 7200 dinara

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Da nisam osvojio platinu na PS4 presao bih je opet, ovako mi mrsko iako je igra fantasticna. 45e za nekog ko slucajno je preskocio i nije odigrao je must buy.

Kako nema, Ghost of Tsushima Director's Cut PS4 (40$) i Ghost of Tsushima Director's Cut PS5 (50$).

Jbg, toliko sam izgubio nadu da će ikada biti na popustu da sam prestao da pratim. :)

Fala za info, neće se propustiti.

Ocekujem za vikend da cu poceti konacno sa igrom. Zamolio bih ljude koju su odigrali igru da mi kazu kako pravilno da igram. Mislim ne treba meni pomoc da se razumemo nego, volim da cujem kako ste igrali. Da li je ispravno koncentrisati se na sporedne sadrzaje i izbegavati pricu, ili ici misiju po misiju. Zapravo kakav je side sadrzaj u igri?

Aktivno sam krenuo sa igrom i igram svakodnevno shodno slobodnom vremenu. Ne bih ovom prilikom da se bavim samom igrom- napisacu neki sadrzajniji post kada je odigram. Ovog puta zelim samo da kazem da imam problem sa parry-em, i to je ono sto mi remeti fluidnoist gameplaya. Uhvatim svaki peti, sedmi... ali nisam utvrdio sistem efikasnog blokiranja. Naravno dosta zavisi od protivnika i vrste oruzja kojeg nosi , ali cinjenica je da mi za sada parry prilicno slabo ide.

Aktivno sam krenuo sa igrom i igram svakodnevno shodno slobodnom vremenu. Ne bih ovom prilikom da se bavim samom igrom- napisacu neki sadrzajniji post kada je odigram. Ovog puta zelim samo da kazem da imam problem sa parry-em, i to je ono sto mi remeti fluidnoist gameplaya. Uhvatim svaki peti, sedmi... ali nisam utvrdio sistem efikasnog blokiranja. Naravno dosta zavisi od protivnika i vrste oruzja kojeg nosi , ali cinjenica je da mi za sada parry prilicno slabo ide.
Ако се добро сећам, треба да мењаш stance сходно врсти противника како би могао ефикасно да радиш parry и уопште како би ти борба била лакша, тј. не можеш са почетним stone stance-ом да блокираш нападе копљем, као и напад који светли плаво. А црвене не можеш никако, него само dodge. Буџи stance skill tree тако што убијаш монголске заповеднике по камповима, то ти је једна од најкориснијих ствари у целој игри.

Sve što Snake kaže potpisujem. Još da dodam, možeš tj moći ćeš da radiš parry kada svetli plavo (kada otključaš taj skill), a cela caka oko parry-a se svodi na uvežbavanje tajminga, moraš da stisneš block/parry bukvalno delić sekunde pre nego što te rebnu mačem/kopljem itd. Navežba se, meni bar nije predstavljalo problem.

Takođe, postoji zlatni charm koji kada equip-uješ povećava vremenski interval neophodan da izvedeš perfect parry. Dosta olakšava borbe.

Poceo i ja malo i onako, deluje da moze da bude zanimljivo. Lipsync za japanski je jeza, a face i shader za kozu izgleda poprilicno lose. Vidi se da je ps4 igra.

Photomode je uvek bonus :D

Poceo i ja malo i onako, deluje da moze da bude zanimljivo. Lipsync za japanski je jeza, a face i shader za kozu izgleda poprilicno lose. Vidi se da je ps4 igra.

Photomode je uvek bonus :D

Koliko znam, director's cut verzija ima lip sync za japanski. Ili misliš da je baš to loše urađeno?

Da, jap lipsync je dodat kada su izdali dircut. Samo na PS5.

"We're capable of putting [Japanese lip sync] in because the PS5 SSD let us take some of our cutscenes that, on the original version of the game we had to pre-render, and now, we can do them live. And so the hardware makes a difference," Fox told us.

We then asked how it actually works, and Fox elaborated: "It's real-time rendering. On the PS4 version we would have to pre-render films that we would use to play while we were loading in new chunks of the background. And these films are very, very large. In fact, they're so large that we just barely got them on disc. But with PS5, because we can do them live rendered, we now can accommodate the extra lip sync."

Back
Top Bottom