Pa bolje uzmi za PS5 odlicna je verzija, ko zna kada ce izaci PC verzija i da li ce uopste izaci.Ja se danas razmišljam bas da li da uzmem za ps5 ili da čekam pc.
Sent from my J9110 using Tapatalk

Pa bolje uzmi za PS5 odlicna je verzija, ko zna kada ce izaci PC verzija i da li ce uopste izaci.Ja se danas razmišljam bas da li da uzmem za ps5 ili da čekam pc.
Sent from my J9110 using Tapatalk
Toliko je dobra, da ću da je kupim i kad na pc izađe. Stvarno su prevazišli ljudi sebe... Definitivno GOTY...Kida Cušima, meni lično GOTY 2020. Kontam biće na nekom popustu ako ne za BF, onda za njihove Božićne praznike...
Ако се добро сећам, треба да мењаш stance сходно врсти противника како би могао ефикасно да радиш parry и уопште како би ти борба била лакша, тј. не можеш са почетним stone stance-ом да блокираш нападе копљем, као и напад који светли плаво. А црвене не можеш никако, него само dodge. Буџи stance skill tree тако што убијаш монголске заповеднике по камповима, то ти је једна од најкориснијих ствари у целој игри.Aktivno sam krenuo sa igrom i igram svakodnevno shodno slobodnom vremenu. Ne bih ovom prilikom da se bavim samom igrom- napisacu neki sadrzajniji post kada je odigram. Ovog puta zelim samo da kazem da imam problem sa parry-em, i to je ono sto mi remeti fluidnoist gameplaya. Uhvatim svaki peti, sedmi... ali nisam utvrdio sistem efikasnog blokiranja. Naravno dosta zavisi od protivnika i vrste oruzja kojeg nosi , ali cinjenica je da mi za sada parry prilicno slabo ide.
Poceo i ja malo i onako, deluje da moze da bude zanimljivo. Lipsync za japanski je jeza, a face i shader za kozu izgleda poprilicno lose. Vidi se da je ps4 igra.
Photomode je uvek bonus