• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Ja se ponadao neki remake ili bar remaster, ali koliko vidim ovo samo neki update, posto igra i dalje izgleda ko govno 😅

Lepo, lepo. Svidja mi se nasilje i gore. Mislim da sam spreman dosta toga da oprostim igri, ako bude potrebe, jer zelim Hellraiser igru!

Lego Batman je odlicna igra, predivna grafika, lepse cak i od Astrobota... igrajuci ovo mislim se steta sto niko ne napravi dostojnog naslednika Batman Arkham igara... Nije teska i opustajuca je skroz, bas ono sto mi treba. Pre ovog sam zavrsio Pragmatu koja mi je isto legla ali ovo je jos bolje

Pa Betmen nije platformer

Nisi dobio kod vidim da opises igru pa odmah rezis.... prva tri sata je klasican platformer, gde skupljas koine po celom ekranu, ako to ne lici na Astrobota gde skakuces na sve strane evo onda sam lud... mesavina platforme i kasnije open worlda... vise je platforma i akcona avantura za decu nego da je poredim sa Arkham Cityjem ili ne znam sa cime vec.

Last edited:
Nisi dobio kod vidim da opises igru pa odmah rezis.... prva tri sata je klasican platformer, gde skupljas koine po celom ekranu, ako to ne lici na Astrobota gde skakuces na sve strane evo onda sam lud... mesavina platforme i kasnije open worlda... vise je platforma i akcona avantura za decu nego da je poredim sa Arkham Cityjem ili ne znam sa cime vec.

Ne režim, poprilično sam mirno rekao jer nema veze to šta pričaš i sa čim upoređuješ, i ne pokušavaj da transferuješ svoje nezadovoljstvo životom na forum i mene.

Igram na PC-u i ne vidim kako je ovo platformer, nit je šarenolika grafika da bi mogao da se uporedi sa Astrobotom :D. Dakle ne spada ni u jedan podžanr u kojem je Astrobot, niti vidim zašto bi se upoređivao satom igrom, bukvalno ni u jednom smislu.

Uvek si imao da skupljaš sranja u LEGO igrama, da skakućeš, prelaziš "platforme" ali okej, vidim da ti je ovo prva, tako da uživaj.

Ali to što skačeš na platformama ne znači da je platformer jelte... :D

Ne režim, poprilično sam mirno rekao jer nema veze to šta pričaš i sa čim upoređuješ, i ne pokušavaj da transferuješ svoje nezadovoljstvo životom na forum i mene.

Igram na PC-u i ne vidim kako je ovo platformer, nit je šarenolika grafika da bi mogao da se uporedi sa Astrobotom :D. Dakle ne spada ni u jedan podžanr u kojem je Astrobot, niti vidim zašto bi se upoređivao satom igrom, bukvalno ni u jednom smislu.

Uvek si imao da skupljaš sranja u LEGO igrama, da skakućeš, prelaziš "platforme" ali okej, vidim da ti je ovo prva, tako da uživaj.

Ali to što skačeš na platformama ne znači da je platformer jelte... :D

Zivotom vise nego zadovoljan, toliko samo. Ti si vrsni znalac, uporedi je u tvojoj glavi onda sa Dark Soulom, ocenjuj brale u kutku, davaj svakoj igru 10-ku, no me interesa. Igra na prvu po stilu, izgledu grafike podseca na Astrobot. Skakanja,platformisanja, udaranja ma nema cega nema, kao u zlatno doba ps1 platformskih igara.
To sto ti uvek moras da isfilozofiras jer je jace od tebe, tvoj problem

Zivotom vise nego zadovoljan, toliko samo. Ti si vrsni znalac, uporedi je u tvojoj glavi onda sa Dark Soulom, ocenjuj brale u kutku, davaj svakoj igru 10-ku, no me interesa. Igra na prvu po stilu, izgledu grafike podseca na Astrobot. Skakanja,platformisanja, udaranja ma nema cega nema, kao u zlatno doba ps1 platformskih igara.
To sto ti uvek moras da isfilozofiras jer je jace od tebe, tvoj problem

Go out, touch grass :)

Back
Top Bottom