• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Ground Zero is set to release on April 16th for PS5, Xbox series X/S, and Steam.
Fight through post-apocalyptic South Korea in this retro survival horror. Uncover the truth behind the devastating meteor impact that left the country in ruins and turned every living organism into a terrifying monstrosity. Fight. Solve puzzles. Upgrade gear. Make every bullet count.

Resident Dino Evil Crysis... deluje dobro tho, zanimljivo...

Izaslo

Podsecanje, Defect je 4v4v4v4 multiplayer igra sa prisustvom AI-controlled bandi protivnika.

Ne kontam samo ove glasove unutar igre, da li su to igraci koji su se uziveli u Roleplay ili to dolazi od strane same igre.

Zero Company nece biti samo takticka XCOM-like igra, vec ce u pauzama izmedju borbi biti i third person Mass Effect-like narative RPG!

PC Gamer novinar je odigrao par sati igre, ali EA i dev tim jos uvek nece da pokazu te third person sekcije. Verovatno cekaju letnje show-ove.

Igra cilja da izadje ove godine, ali jos nisu potvrdili datum.

Meni. Preskocio sam totalno igru kada je izasla 2001. godine, sve mi se cinilo prekomplikovano (na osnovu procitanog po casopisima), ali sam jako zainteresovan da probam ovo

Preskocio sam totalno igru kada je izasla 2001. godine, sve mi se cinilo prekomplikovano
Pokusao sam da je igram, ali mi takodje delovalo prekomplikovano za moj Counter Strike mozak :ROFLMAO:
Deluje mi kao nesto sto bi mi se svidelo sada.

Back
Top Bottom