A sto je najjace, meni je secure boot iskljucen vec godinama, jos otkad sam instalirao win 11... dok sam igrao cod to mi iskocilo da mi je ugasen i da necu moci da igram online, nisam ni imao pojma, posle proverim u bios-u, stvarno na offNikad u zivotu nisam imao problema sa krekovanim igrama, a nema sta nisam skidao...
Ovaj Hipervizor ljudi masovno skidaju, niko ne prijavljuje da ima neke probleme, radi ljudima, dal ce biti nekih problema u buducnosti, to ne znam, koristite na svoju odgovornost.
ali nece mi te igre doci u skorije vreme na red...Obozavam dizajn likova u Mortal Shell. Vitaly mi je jedan od drazih character artista u industriji.
Prvu igru sam poceo i nikad zavrsio, istekao mi gamepass, a nisam uzimao kasnije. Valjda ce uraditi dobar posao sa ovim.
Steta sto je mali tim, vidim da animacije vec pate, ali nista strasno.

Pitaj jel im treba modelarNe znam, kec mi je bio do jaja po pitanju svega, pogotovo tih ideja kako funkcioniše MS1, a i likovi su mi bili do jaja odrađeni. Kada sam video da je igru pravilo fazon 15 likova, oduševio se....
Baš sam danas pričao sa njima, možda i intervju napravim. Ako imaš neka pitanja, baci negde![]()

Pitaj jel im treba modelar
Ali da, krenulo je njih 4 ja mislim, 15 je radilo prvu, sad ih je malo više. Veliki uspeh svakako za tako malu ekipicu, ali su ozbiljni artisti, bar ovi koje znam.
Čudo da kao YT-uber u usponu nisi čuo za edit-ovanje.Koliko vidim, cela igra traje 4 sata