• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Prešao juče Split Fiction, od tvoraca It Takes Two (Hazelight Studios), i moram da kažem da sam prijatno iznenađen.

Uspeli su da zadrže inovativnost i lude mehanike tokom cele igre, iako sam mislio da nakon It Takes Two postaće to sve dosadno i "već viđeno".

Kako se igra bliži kraju sve je luđe, dok poslednja 2 3 sata su prosto rečeno neverovatna. Naravno, ovo je co op igra, tako da je potrebno dva igrača, ali dobro je što ne traje previše dugo, oko 13 14h sve ukupno, tako da se lako možete organizovati sa nekim. Ja sam igrao na PS5 a drugar na PC-u, sve je radilo tečno, kako sam i očekivao. Dosta je utegnuta igra, pohvale za to, nigde nije štucnulo na PS5. I da, i dalje može samo jedan da kupi igru, a drugi da upadne kao gost, što je super fora. a moguć je i localni co op.

Što se tiče priče, ovog puta su malo ozbiljnije teme, i nekako sve do pred kraj igre mi nije "kliknulo" i čak bilo dosadnjikavo. Ali na sreću, tu je zanimljiv gameplay koji je izvlačio sve to. Deluje mi kao da su imali pregršt ideja, a priču ne toliko razvijenu, kao i likove. Pa su nekako to sve zbrzali.

Mana igre bi bila što je i dalje ovo neka vrsta roller coaster vožnje, ima mnogo držanja za ruku i gotovo je nemoguće uraditi nešto loše.

U svakom slučaju preporuka od mene, ocena 8/10. Nije bolja od It Takes Two (originalnija priča i likovi, kao i inovativna gameplay mehanika), ali daleko da je loša igra, naprotiv!

Verovatrno nasviran UE3.

Ocekujem da ce malo po malo portovati sve igre, da bi navukli sto vise ljudi za ovaj Gears prequel.

Kada sam pročitao ime igre prvo sam pomislio da je neko pravio rimejk uvrnute ali nekako genijalne francuske igre iz perioda kada je igra francuske firme koja nije makar malo uvrnuta bila prava retkost

Osim toga kada god pročitam "lansirni trejler pomislim na

1746559243433.webp

Kada sam pročitao ime igre prvo sam pomislio da je neko pravio rimejk uvrnute ali nekako genijalne francuske igre iz perioda kada je igra francuske firme koja nije makar malo uvrnuta bila prava retkost

Osim toga kada god pročitam "lansirni trejler pomislim na

View attachment 17624

Haha, i meni je prva asocijacija bila Captain Blood sa C64, igra mi je ostala u sećanju po onoj ruci i po tome što nisam imao blage veze šta treba da radim 😄

Haha, i meni je prva asocijacija bila Captain Blood sa C64, igra mi je ostala u sećanju po onoj ruci i po tome što nisam imao blage veze šta treba da radim 😄

Ni ja nisam ništa kapirao sem da mogu da raznesem tu jednu planetu što je meni sa mojih tadašnjih desetak godina bilo prokleto kul . Tek pre desetak godina sam pročitao o igri i probao je kako treba. I dalje se nisam snašao. Sletanje mi je bilo praktično nemoguće pa sam na kraju odustao.

• Like
Reactions: Ace
Pogeledao sam prezentaciju, nije lose. Dve ekspanzije ove godije [jedna je Star Wars lol], veci update-ovi izmedju, i random eventovi. Bice par exotic misija, i raid posle Edge of Fate-a.

Videcemo kako ce ispasti ovaj novi activity finder, novi tiered loot, set armor itemi, i novi statovi za armore. Najzad cu posle X godina igranja morati da predjem na nove armore. :D

Ipak nema nista od odlaska iz solarnog sistema, a "fate saga" ce trajati kazu par godina. The Nine su prvi put sada detaljisali da su neka dimenziona bica vezana sa svaku veliku planetu i sunce u solarnom sistemu... U prvoj ekspanziji prave "metroidvania experience" sa power tier-om za exploration zone, nadam se da ce ispasti zanimljivo.

Year of Prophecy [Edge of Fate + Renegades] je 80€ na Steamu i 65€ na CDkeys

Ono sto destiny-u i dalje treba je nacin da neko novi lako krene da igra, igra je prepuna contenta i opcija za koje je najbolje da imas nekog da te sprovede. A sam gameplay je vrh vrhova, buildcrafting razbija.

Last edited:
Back
Top Bottom