• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Bese da ce biti free na Epicu 7 dana od objavljivanja?
Jel probao neko Lord of the Fallen sa updejtom 2.0? Citam da su dosta stvari poboljsali da su slusali community sto jes dobro...nisam je igrao, a citam i da je laksa od Souls igara pa mozda imam tu neku sansu? 20e je na steamu na popustu pa dal vredi te novce? Znam da je ima i na gamepassu ali vise sam za Steam

Last edited:
pogrešna tema, molim da obrišete poruku ako vam je po volji

ahahahaha. Okačio sam poruku ispod u Marathon temu i dok sam ipravljao poruku u tekst iznad poruka je prebačena na svoje mesto :D

Last edited:
Bese da ce biti free na Epicu 7 dana od objavljivanja?
Jel probao neko Lord of the Fallen sa updejtom 2.0? Citam da su dosta stvari poboljsali da su slusali community sto jes dobro...nisam je igrao, a citam i da je laksa od Souls igara pa mozda imam tu neku sansu? 20e je na steamu na popustu pa dal vredi te novce? Znam da je ima i na gamepassu ali vise sam za Steam
Ja sam uzeo danas bas dok je na snizenju sta znam po trailerima mi deluje ok. Probacu ovih dana.

Vau, ovo izgleda toliko stvarno, da sam na pocetku klipa mislio da je neki parkour video, nisam video da je igra u pitanju...
Ludilo koliko su dobro odradili model lika i animaciju, jedino na momente deluje previse lagano i wonky, ali other than that, kida.

pogrešna tema, molim da obrišete poruku ako vam je po volji

ahahahaha. Okačio sam poruku ispod u Marathon temu i dok sam ipravljao poruku u tekst iznad poruka je prebačena na svoje mesto :D
Brz sam :ROFLMAO:

Vau, ovo izgleda toliko stvarno, da sam na pocetku klipa mislio da je neki parkour video, nisam video da je igra u pitanju...
Ludilo koliko su dobro odradili model lika i animaciju, jedino na momente deluje previse lagano i wonky, ali other than that, kida.

Da, animacija odece je... cudna.

ss_73e9fe1eecf1f7d9e3de1e9b26b0d39f7ea98bd8.1920x1080.jpg

ss_a52815c07c5ed4758757e59f773f10924fdc9c7a.1920x1080.jpg

more @ https://www.starwars.com/news/star-wars-zero-company

Potezna strategija smestena tokom Clone Wars-a [nadam se da ce obuhvatiti i Order 66 :D], od bivsih XCOM developera.

Last edited:
Back
Top Bottom