• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Taj kineski tim je do sada radio samo na mobilnim igrama, hoce da zaposle jos dosta ljudi i pokusaju vecu igru.

RIP Anthem. You never had a chance.

Kakva steta jbt.

Igram igru zadnjih 10tak dana fantasticna je, bas po mojoj meri. Apsolutno fenomenalna grafika, predobar combat i prelepo dizajnirani roboti.Jedino treba jos contenta, cak i igraca ima uvek nadjem grupe ne kontam... Jebeni EA.

Igra btw ima jedne od najimpresivnijih realtime likova ikada, nenormalnu su dobro modelovani i animirani, bas su life like ponekad.

God damn sad sam se bas smorio...

trebalo je lepo da naprave kvalitetnu sp kampanju, ono po čemu ljudi vole bioware, igra bi bila mnogo uspešnija.

trebalo je lepo da naprave kvalitetnu sp kampanju, ono po čemu ljudi vole bioware, igra bi bila mnogo uspešnija.
Pa igra ima skroz OK kampanju, zanimljivi su likovi i prica, samo ovo je suter ne rpg jbg. Oko 15tak sati treba za main story i oko 10tak sati ima side kvestova. Posle toga ide klasika grind za ovaj tip luter sutera.

Jos su takav tease za dalju pricu ubacili mamicu im jebem :D

Al ono sto je najbolje je sam gameplay, jako je dobar osecaj i napucavanja i kretanja i imas skroz cool skilova i oruzja.

Kao sto rekoh bas steta, a community se bas aktivirao i na xbox i sony oko igre u zadnje vreme zbog ocekivanja vesti za 2.0 verziju i na kraju nam uteralu kurcinu.

pa znam da ima ok kampanju, ali trebalo je mnogo više fokusa tu da bace, da bude epic, da povrate poverenje fanova.

treba da ostane fokus na looter shooter mp, ali kampanjom bi doveli igrače. mada... svakako je problem što je u startu igra bila sranje, a to baš ne sme da se događa mp focused igrama.

Pa da bilo je puno problema na startu, al ko je tu kriv bio ko zna jbg :(

Ah well igracu dok me ne smori barem ne gase servere :D

Anthem sad i oficijalno mrtav :)....Vece sranje od igre nije moglo da se napravi. Bioware se raspada na sve strane godinama, nadam se da ce se stanje popraviti. Bili su mi jedni od omiljenih developera.

Shone ne citas prethodne postove ha ? [emoji14]
Nije nista pogresio. Na launchu se igra raspadala, kampanja je bila lose sklopljena (ogroman grind u sred kampanje da vestacki produxi duzinu, to su sklonili kasnije), i u zadnje dve godine su samo malo ispeglali igru.

Dobra kratka SP kampanja ne znaci nista za ovakvu igru (Avengers npr), mora online sekcija biti primamljiva.

Da je igra F2P pa i da bude prihvatljivo, ovako su nudili sve i svasta a na kraju smo dobili nesto sto je losije od proseka. Bilo bi dobro da je online igra F2P a da je sp paid content ili tako nesto. Onda bi i imalo smisla. Meni stvarno nije jasno kako se BioWare toliko raspao da nema vise nikog u kompaniji. DA:I je poslednja igra koja je bila solidna (mada mi ni ona nije bila nesto), sve posle nje je po meni rasulo. To isto vazi i za godfall.....ne mogu naplatiti 60e za igru koja ima 4 vrste misija. WF je npr druga prica, oni su isto tako imali jako malo varijacija ali je igra bila F2P i od starta se gledalo na to kao casual igru, tako su trebali i ovi to da urade. Meni je bas krivo u kom se stanju BioWare nalazi, bas bih voleo da naprave veliki comeback.

Ni prva ni poslednja koja cilja odredjeni tip publike, uglavnom su takve igre kratkog daha

Back
Top Bottom