![]()
NVIDIA RTX Remix Makes Older Games Feel New Again
Give your older games new life with NVIDIA RTX Remix.www.gamespot.com
Jedino me brinu izmene koje olakšavaju i stremlajnuju doživljaj. Daću joj šansu, naravno, ne čekam džabe 20 godina. Nadam se samo da nije nestoa onaj čar gde se kao igrač osećamo kao impostor koji treba da odgonetne jedan ceo svet...![]()
Izaslo, odlicna ocena
Meni je to veoma dobrodoslo, jer u originalnom Myst-u bih zaglavio kod prve ozbiljne zagonetkeJedino me brinu izmene koje olakšavaju i stremlajnuju doživljaj
Meni je najveća prepreka u igranju Myst-a bio engleski jezik... bio sam klinja, nisam imao dovoljno dobro razumevanje engleskog a nisam imao ni walk-through na srpskom. Grafika je ono bila, praktično fotorealizam po tadašnjim standardima. Tada sam tek počeo da kapiram kako funcioniše kompjuterska grafika i da je Myst izgledao tako kako jeste jer je koristio prerenderovane slike umesto realtime renderinga. Uz igru je došao i "making of" video koji je sve to objasnio. Šteta, nisam ga nikada prešao. Nabadao sam random i pokušavao ponešto da prevedem kroz famozni domaći Rečnik pravljen za Win 3.11. CD sam bio posudio pa morao da vratim na krajuMeni je to veoma dobrodoslo, jer u originalnom Myst-u bih zaglavio kod prve ozbiljne zagonetke
ali grafika, svet i atmosfera su ono sto me uvek privlaci ovom serijalu.