• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Control 2 je u koncept fazi i tu ce ostati jos par kvartala. [505 Games]

Coop Control spinoff "Condor" izasao iz koncept faze i sprema se za produkciju. [505 Games]

Max Payne 1+2 Rimejk izasao iz koncept faze i spremaju se za produkciju. [Take 2]

MP "Vanguard" projekt zavrsava koncept fazu do kraja godine. [Tencent]

Prosli put kada su probali nesto slicno dobili smo RE6.
Zamisli open world RE. Ali ne bilo kakav, nego upakovan bas kako treba, bez suvisvnog sadrzaja.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Zamisli open world RE. Ali ne bilo kakav, nego upakovan bas kako treba, bez suvisvnog sadrzaja.

Bilo je nekih delova u RE4r koji su pokazali kako bi to moglo da izgleda.
Ne volim nesto open world igre, tako da bih radije da se to ne menja.

Bilo je nekih delova u RE4r koji su pokazali kako bi to moglo da izgleda.
Ne volim nesto open world igre, tako da bih radije da se to ne menja.
Pa i ja ne volim open world igre ali mi se taj malo iskorak u RE 4 dopao. Ako vec bude opej world neka bude kreiran tako da mozes da zadjes u regiji gde si opasno under level kao npr u sous igrama i da naravno rewardinf bude izuzetan. Voleo bih da bude najtazi RE do sada.

Ima je
Pa i ja ne volim open world igre ali mi se taj malo iskorak u RE 4 dopao. Ako vec bude opej world neka bude kreiran tako da mozes da zadjes u regiji gde si opasno under level kao npr u sous igrama i da naravno rewardinf bude izuzetan. Voleo bih da bude najtazi RE do sada.
To bi moglo da funkcionise, cak bi mozda i bilo vise horora.
Ali sumnjam da bi uspelo iz prvog pokusaja. Svakako ne bih zeleo prevelik prostor gde se nista zanimljivo ne desava sa gomilom upitnika na mapi :).

Tesko djubre bre. Kad sam video sta su uradili sa misijama, uzeli mape iz Warzone-a , nabacali kao neke mission objectives da lici da igras SP misiju... nisam mogao da verujem u sta gledam.. nabija one kevlare u sebe, reko wtf jel ovo Warzone ili sta, kad u stvari to singleplayer misija.
Jos su je skratili, sad igra ako traje 3-4 sata to je ono pun gas. Ne znam ko bi im dao punu cenu za ceo paket, i MP je smorio boga oca, identican kao 3 dela unazad, mape nisu sposobni neke nove da naprave, vec samo redizajniraju stare. Potpisujem da je onaj Modern Warfare iz 2019 bolji i lepsi i od MW2 i MW3 zajedno, ta igra je jos i extra bila, i MP sam dugo igrao

Back
Top Bottom