• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Gaming related videos thread

Taman bi to bilo u ovom fazonu:

SamKingfisher.jpg

Ko voli walljumping, slajdovanje, destructible voxel environment i FPS igre, mozhda zavoli i ovo.
Ja tju definitivno testirati igru, ali kada se vrnem kutji, jer ovo ima rej trejsing!

Ko voli walljumping, slajdovanje, destructible voxel environment i FPS igre, mozhda zavoli i ovo.
Ja tju definitivno testirati igru, ali kada se vrnem kutji, jer ovo ima rej trejsing!

Ubacio sam u wishlistu ovako na prvi pogled mi izgleda kao mix F.E.A.R-a/Titanfalla/Ghostrunner-a.

Ubacio sam u wishlistu ovako na prvi pogled mi izgleda kao mix F.E.A.R-a/Titanfalla/Ghostrunner-a.
Yiah, bash to. Meni odlichno izgleda ovako na prvi pogled, samo shto ne bih da testiram bez RTX :3 Jedina mana je shto je igra kratka. Sudetji po komentarima, oko 3 sata traje, ali navodno ima fin replay value.

E šta je kultura braćo

The nine-story arcade opened in July 1993 as Ikebukuro Gigo, and quickly became an area landmark. Over the years, the exterior changed, going from yellow during the 2000s to red in 2013, when the game center was rebranded Sega Ikebukuro Gigo. It was a popular test location spot for new arcade games.

Back
Top Bottom