Antique
Well-known member
- Reaction score
- 423
Video relativno skoro kad sam trazio contra klonove da igram, ali posto sam samo trazio a nisam se nakanio da igram necu da kazem ime, mozda ima neko drugi ko je obrnuo igru.
Video relativno skoro kad sam trazio contra klonove da igram, ali posto sam samo trazio a nisam se nakanio da igram necu da kazem ime, mozda ima neko drugi ko je obrnuo igru.
Tako je. Odlična pucačina za 1-2 igrača, izašla na automatima, kućnim računarima (Amiga, Atari ST, C64, Spektrum) i Segi Megi. Skrinšot je konkretno iz verzije za Amigu koju sam ja igrao. Nikada nisam uspeo da je pređem, moraću da probam jednom uz snimanje pozicija.Midnight Resistance?
Tako je. Odlična pucačina za 1-2 igrača, izašla na automatima, kućnim računarima (Amiga, Atari ST, C64, Spektrum) i Segi Megi. Skrinšot je konkretno iz verzije za Amigu koju sam ja igrao. Nikada nisam uspeo da je pređem, moraću da probam jednom uz snimanje pozicija.
Odgovor na novo pitanje znam ali neka neko drugi odgovori![]()
Jeste Ruff'n'TumbleOvo gore je moguće Ruff n Tumble sa Amige.
Neka igra sa konzola?
Jel zezašNa prvi pogled mi se ucinilo da je Warzone 2100 ali ipak mislim da nije.
PogodakCommand and Conquer Remastered verzija
U prvi mah me podsetilo ali kad sam proverio na guglu uvideo sam koliko gresim. Jbg nisam video te igre bar dve decenije. Zaboravilo se.Jel zezaš![]()