• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

t.jpg
Video relativno skoro kad sam trazio contra klonove da igram, ali posto sam samo trazio a nisam se nakanio da igram necu da kazem ime, mozda ima neko drugi ko je obrnuo igru.

• Like
Reactions: Ace
Midnight Resistance?
Tako je. Odlična pucačina za 1-2 igrača, izašla na automatima, kućnim računarima (Amiga, Atari ST, C64, Spektrum) i Segi Megi. Skrinšot je konkretno iz verzije za Amigu koju sam ja igrao. Nikada nisam uspeo da je pređem, moraću da probam jednom uz snimanje pozicija.

Odgovor na novo pitanje znam ali neka neko drugi odgovori :)

Tako je. Odlična pucačina za 1-2 igrača, izašla na automatima, kućnim računarima (Amiga, Atari ST, C64, Spektrum) i Segi Megi. Skrinšot je konkretno iz verzije za Amigu koju sam ja igrao. Nikada nisam uspeo da je pređem, moraću da probam jednom uz snimanje pozicija.

Odgovor na novo pitanje znam ali neka neko drugi odgovori :)

Gubio sam dane uz nju na komodoru. Čak sam je i video i fliperani posle toga i probao al mi nije išlo. Tada doduše nisam ni zano da za igru treba "rotary stick" koji naravno nije postojao na tom generičkom aparatu.

Jel zezaš 😂
U prvi mah me podsetilo ali kad sam proverio na guglu uvideo sam koliko gresim. Jbg nisam video te igre bar dve decenije. Zaboravilo se.
Zanimljivo da sam taj C&C igrao do iznemoglosti ali mi uopste nije pao na pamet.

Back
Top Bottom