• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Uf. Nema ni pokušaja.

U pitanju je Metroidvanija koja je 15ak godina izašla samo u Japanu i raširila se na zapadu bez prevoda kao navodan Freeware. Potom se polako počela legalno pojavljivati i na zapadu na svim platformama koje su popularne u Japanu. Takođe je jedno kraće vreme stvarno bila freeware pre nego što ju je izdavač povukao sa stima iz nekog razloga.

Nema smisla da dajem opise mehanike igre sobzirom na upečatljivost dizajna glavnog lika ali da ubacim i to da postoji više nivoa manipulisanja vremenom.

Ponadao sam se da je neko naleteo na nju sobzirom da je bila na stimu (i dalje je na alternativnim onlajn prodavnicama PC igara) a i dalje ne na PS4/5, Viti i Sviču...

Inače razvojni tim/izdavač se povukao sa Stima, zato je više nema tamo

Pošto ovo definitivno niko nije igrao u pitanju je Bunny must Die tj Bunny must Die! Chelsaea and the 7 Devils. Brutalno je teška i ali i duhovita i dosta satirična prema svom žanru (iako je nastala mnogo pre buma popularnosti žanra). Takođe ima dosta mehanika koje se baš i ne objašnjavaju a u stvari su prilično neophodne da bi se uspešno igralo poput pariranja, naskakanja na projektile itd.

Evo malo lakše pitanje onda

stunts1.gif

Pošto ovo definitivno niko nije igrao u pitanju je Bunny must Die tj Bunny must Die! Chelsaea and the 7 Devils. Brutalno je teška i ali i duhovita i dosta satirična prema svom žanru (iako je nastala mnogo pre buma popularnosti žanra). Takođe ima dosta mehanika koje se baš i ne objašnjavaju a u stvari su prilično neophodne da bi se uspešno igralo poput pariranja, naskakanja na projektile itd.

Evo malo lakše pitanje onda

stunts1.gif
E ovo je izi. 4D sports driving.

E ovo je izi. 4D sports driving.

Naravno. Dobra igra koja nas je držala uz sebe sa svojim editorom mapa, preprekama, kreativnim pregledom trka kao i fizikom koja je povremeno davala urnebesne rezultate. Još da je imala multiplejer bila bi remek delo.

Ponadao sam se da je neko naleteo na nju sobzirom da je bila na stimu (i dalje je na alternativnim onlajn prodavnicama PC igara) a i dalje ne na PS4/5, Viti i Sviču...

Inače razvojni tim/izdavač se povukao sa Stima, zato je više nema tamo
1701162536054.png

Bio sam uveren da sam napisao odgovor ovde, kad ono...

Back
Top Bottom