• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Ok u putanju je racing igra? El moze barem platforma za koju je izdata? Ja iskreno ovo prvi put cujem al bas me interesuje kad budete otkrili koja je. Barem zbog zvuka, rekao bih da definitivno ovo nije sa SNES ili Megadrive...arkadna masina il PC jedino.

Nije trkačka igra ali upravljaš nečim sa pogledom otpozadi.
Ali daću veću pomoć. Igra je sa arkada i drugi deo u serijalu koji se od prvog praktično ne razlikuije (ali ima znatno bolju "attract" muziku. Inspirisana je velikim filmskim hitom koji je nedavno, posle više decenija dobio nastavak koji je zapanjujuće dobar.

Last edited:
Jeste, tačnije After Burner II ali kao što rekoh igre se praktično ne razlikuju. Iz perioda kada SEGA muzla svoju "SuperScalar" tehnologiju do apsolutnog maksimuma što je rezultovalno nekim stvarno legendarnim igrama (OutRun, AfterBurner, Space Harrier, Thunder Blade...) . Sledeće muzičko pitanje uskoro

Kao što vidite koristim ovo da malo promovišem, uglavnom stare, igre koje imaju dobru muziku. Ova igra je imala tehnički zapanjujuću muziku za svoje vreme i hardver i apsolutno je dizala igru viši nivo

Attachments

A jbg, mislio sam da ostali pogode, ne da potvrdiš. Na mene je red onda, smisliću nešto kad dođem kući.

Pošto novog pitanja nema a ja sam tvrdoglav evo druge numere iz igre. Kao što rekoh muzika je bila nešto fantastično za svoje vreme. Da, znam šta sam okačio, namerno sam olakšao pitanje.

Attachments

Očigledno je da su stvari koje su meni lengendarne, legendarne samo meni :D

Nisam amigista ali i ja znam. Ipak ću prepustiti drugima :D

Pošto niko drugi ni ne pokušava evo da ja ipak odgovorim
U pitanju je igra Agony sa amige. Dobra pucačina sa fantastičnom grafikom (posebno između nivoa) i jednom od najlepših numera ikada u intou igre.

Ne znam kako ide, dal samo onaj sto pogodi moze da postuje sledecu zagonetku. Ako je tako slobodno brisite moj post, reko ajd se ja upustim u ovaj hunt. Kako je krenulo, CARNEX ce sve pogodi lol. U pitanju je PC igra a ova muzika je iz glavnog menia jer je naj upecatljivija i nesto sto pamtimo jer smo najvise vremena provodili tu. 3 bambi poena za onog ko izvali, mislim da nije tesko:

Attachments

Back
Top Bottom