• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Jeste japanska igra ali nije Arcade ni MD.
Evo jos jedan audio ako niko ne pogodi javljam veceras sta je.
View attachment 9015
Eh, sada je lako :ROFLMAO:
Ne znam samo koja igra konkretno je u pitanju, ali u glavi mi pilalo: NOOOO OOOOONE CAN EVER TAKE THEM DOWN. THE POWER LIES ON THEIR SAIAIAIAIAIAID.

Нумера већа од живота. Знам само за ону игру на PS1, Lightspeed Rescue. Ово ми звучи као 16-бит.

Posto vidim da nema novih pitanja, imam ja jedno, sa napomenom da ne znam odgovor.
feature-AetherSX2sm-b444ca8e9630e6afe9d81010a47054de.webp

Ha, jeste. Naisao sam na screenshot nasumicno na nekoj stranici za emulator i zbunile meove jedinice u sredini. Nisam igrao igru, ali ovo izgleda da je centralno selo igre.

KokotoVillage.jpg

Pošto nema novih pitanja da postavim ja jednu igru koju sam otkrio na poslu i tako mi je glupo što ovako fenomenalna stvar nije opšte poznata
1684435139604.png

Creeper world?

Sent from my Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

Jeste. Najbolji deo. Creeper World 3: Arc Eternal. Ako neko želi da igra strategiju koja je čisti Tower Defense koji je izrastao u totalno svom pravcu i stvorio nešto stvoje i što ima više teških nivoa nego što će te do kraja života uspeti da završiti onda uzmite ovo i zaključajte se u sobu.

Last edited:
Jeste. Najbolji deo. Creeper World 3: Arc Eternal. Ako neko želi da igra strategiju koja je čisti Tower Defense koji je izrastao u totalno svom pravcu i stvorio nešto stvoje i što ima više teških nivoa nego što će te do kraja života uspeti da završiti onda uzmite ovo i zaključajte se u sobu.
1684483723982.png

SVAKI JEBENI PUT kada se nalozim na neku igru i zelim da je impulsivno kupim. Znaci jebem mu zeca. Ako neko ovde hoce nek se javi da mu kupim, dok sam besan.

Auf... kao da sam chuo neshto slichno, ali metal verziju.
Jets n Guns?

Back
Top Bottom