JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,371
Bogami nije baš zajebancija okačiti NES igru koju je teško pogoditi svaka čast. Samo dokaz kakav jeben katalog ima konzola
Evo da prebacim na novu stranicu zagonetnu igruI ja sam nedeljama pauzirao temu jer je zalutala u nepoznate krajeve. Al nikad ne znaš kad će se vratiti.
Evo sledeće
View attachment 2404
I ja sam nedeljama pauzirao temu jer je zalutala u nepoznate krajeve. Al nikad ne znaš kad će se vratiti.
Evo sledeće
View attachment 2404
Nije potezno, ali da, tako nekako.To neki Worms gas?
Yup. Odličan tok misli. Još jedna poljska igra.Lichi mi na Liero i onda lako vidim da je Soldat![]()
I ja sam se iznenadio koliko je trajalaBogami nije baš zajebancija okačiti NES igru koju je teško pogoditi svaka čast. Samo dokaz kakav jeben katalog ima konzola
Poljski 2D counter strike s početka dvehiljaditih. Indie igra pre nego što su indie igre postale popularne. I pre Steama. Rezala se na cd-ove na času informatike (nije bilo flash-eva). Jako zabavna u LAN-u.To neki Worms gas?
Jeste :3Oxenfree
Oxenfree, brutalna igra.
Tonight we riot
Nije The Incredible Toon Machine, ali realno nisi daleko.Hteo sam da napišem The Incredible Machine, a onda se setih da su imali i dosta spin off naslova-nastavaka, jel The Incredible Toon Machine?