• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Браћа су тешки притисак за читање. Када сам као адолесцент први пут читао Пуж голаћ на урвини, добрано сам се ознојио. Њихова књига Пикник покрај пута је послужила као директна инспирација Тарковском за ванвременски Сталкер. Звезда кец је била обавезно штиво научне фантастике за омладинце у екс Ју.
Ех, Совјетски Савезе, са својим дубоким, филозофским приступом научној фантастици, за кога је свемир био духовно искуство.

To je bio random pik tad pa da vidim kakvo je, o ostalim radovima ne znam puno sem što sam eto gledao Stalker.

Dobar info za Zvezda Kec nisam znao.

Takodje pominje se na kratko važnost njihovog rada za vreme Sovjetskom Saveza u dokumentarcu Hipernormalizacija

Eto šta Kickstarteri urade kada se razbacuješ sa parama i ne možeš da uložiš umnu snagu u sam projekat.
brty mislim da malo preteruješ, odakle ti informacija uopšte da su se razbacivali sa parama?

brty mislim da malo preteruješ
Srčano je uleteo def. Da igra nije dosledna originalu MOGU DA POVERUJEM, ali mi je previše da je to neka otaljana propast, mislim ljudi dodju kažu nije loš RE6 pa onda je Tides of Numenera esencijalna igra

Mogu da budu najveće mice na svetu, ali i dalje ne znaju da hendluju novac i kako da razrade stvari u nekim akcijama, kao i Tim Schafer i Double Fine, a volim sve te studije generalno. Jednostavno mora da se pojavi neko da lupi packe i da uokviri projekat i da se lova na rasipa tako olako i biće to bolje. :)

Svidja mi se što sam posle tri pogadjalice koje niko nije hteo ni da gugla konačno sa jednom čak i diskusiju trigerovao idemooo

Ne znam meni Torment : Tides of Numenera bas izgleda kao nesto sto je imalo budzet od 9 dinara, nije da su pravili igru xy godina i potrosili pola milijarde dolara na 4d motion animacije i bilborde sirom sveta. Mislim ko hoce da se razbacuje parama sigurno ne koristi Unity engine.

Kurve i kokain. To su dva K na koji najviše pare odoše. Obećavali su dosta preko tog kickstarter i nisu isporučili i odlagali su igru i kada je nakupljeno više para. Šta misliš zašto sam pitao za roman? :D I dalje stoji to be released na svim platformama, a svi znamo šta se desilo braćali Avellonu. (šapat cancelled)

Kurve i kokain. To su dva K na koji najviše pare odoše. Obećavali su dosta preko tog kickstarter i nisu isporučili i odlagali su igru i kada je nakupljeno više para. Šta misliš zašto sam pitao za roman? :D I dalje stoji to be released na svim platformama, a svi znamo šta se desilo braćali Avellonu. (šapat cancelled)
brate 4 miliona dolara je imalo budzet lol to je nikakav budzet za bilo koji tim koji ima vise od 30 ljudi pod krovom, a kamoli za 110 koliko je imao InExile 2017-e. A sto se tice Chris Avalona ja koliko znam on je 2017 nakon launcha napisao scenario za Prey i Divinity Original Sin 2 nije mi poznat nikakav cancel o_O

Napisao je poslednji SW Jedi Fallen Order i uoči te igre se pročula priča kako je bilo nekog zlostavljanja, evo poslednje vesti: has denied allegations of sexual assault and filed a libel lawsuit against his accusers

Voleo bih da nije jedan od tih, ali videćemo. Što se ovih ugursuza i igre tiče imali su dovoljno vremena da prepegalju igru, ako uzmete inicijalne koncepte i načine kako bi se levelovalo u igri, sve su pojednostavili da je to postalo nakaradno. Neko je tu krajcovao krajeve i stavljao pare sa strane. :D

Napisao je poslednji SW Jedi Fallen Order i uoči te igre se pročula priča kako je bilo nekog zlostavljanja, evo poslednje vesti: has denied allegations of sexual assault and filed a libel lawsuit against his accusers
Well ne znam za seksualne optuzbe ali znam da definitivno nije cancelovan posto radi na 4 projekta trenutno ukljujuci i System Shock.

Screenshot (4).png

Plus redovno streamuje na Twichu gde prica o developmentu igara/naraciji/questovima u igrama na kojima je radio.

Da si pročitao onaj članak, video bi da je zbog toga izgubio sigurnu gažu u EA i na još par mesta. Super je ako ga zapošljavaju i daju mu šta da radi posle svega ovoga.

Da si pročitao onaj članak, video bi da je zbog toga izgubio sigurnu gažu u EA i na još par mesta. Super je ako ga zapošljavaju i daju mu šta da radi posle svega ovoga.
Pa otkud znam valjda ga angazuju zato sto nije osudjen ili sta vec, a sto se tice EA-a to je normalno u ovakvim situacijama da kompanije reaguju otpustanjem jer nikom ne treba negativan imidz u javnosti dok traje proces.

Opet ne znam kako smo dosli do ovoga ali moja poenta je bila da je 4 miliona dolara za 3 godine developmenta i 110 zaposlenih premalo cak i za east Europe indi industriju igara i da cisto sumnjam da se bacao novac na gluposti, realniji scenario mi je taj da se development oduzio i iskomplikovao pa je zato ispalo ovako kako je ispalo.

Mogu da budu najveće mice na svetu, ali i dalje ne znaju da hendluju novac i kako da razrade stvari u nekim akcijama, kao i Tim Schafer i Double Fine, a volim sve te studije generalno. Jednostavno mora da se pojavi neko da lupi packe i da uokviri projekat i da se lova na rasipa tako olako i biće to bolje. :)
pričaš kao da si bdio nad njima sve vreme, voleo bih i ja te insajderske informacije :)

mislim da si dao malo mašti na volju, pričaš kao da su imali stotine miliona budžeta

Ja sam igru dobio na promociji, upalio to veče u fazonu aj da isprobam pa šta bude. Zgromio 30 sati narednih dana i to je to.

Čitao sam sinoć malo negativne utiske na meta i kao skapirao sam da je dosta tu nekih stvari bilo obećano i nije se desilo u finalnoj igri o čemu logično nisam imao pojma jer nisam pratio razvoj iste....Tako da stoje sve te primedbe a sa druge strane ima dosta i pozitivnih utisaka ljudi koji su bez tih uskraćenih očekivanja uzeli i odigrali igru,tu sebe ubrajam tako da nije sve crno.

Verovatno je ovo što Undenis kaže odužio se i iskomplikovao dev., puno hteli pa se skraćivalo i izbacivalo. Evo kupio ih je Majkrosoft pa neka mu ga daju sad mada sudeći po ostalima koje je kupio Majkrosoft...

pričaš kao da si bdio nad njima sve vreme, voleo bih i ja te insajderske informacije :)

mislim da si dao malo mašti na volju, pričaš kao da su imali stotine miliona budžeta
Ako te ne mrzi da kopaš po netu i da si pratio kickstarter od samih početaka, video bi da je tu bilo puno obećanja i busanja, da će biti raznih opcija i sadržaja i prc milojko, ništa od toga. Nisam insajder daleko bilo, samo eto sve je dostupno na internetu, samo malo istraživanja.

Molim te preimenuj titulu u drveni advokat, pristaje ti. :D

Back
Top Bottom