Imaš Super Nintendo još verziju (jedan od najboljih saundtrekova na SNES) i Virtual Boy verzijuNisam ni znao da postoji igra za film
Isto a još sam kupio govnoSećam se neke Robocop igre na SNES-u, nisam tada odmakao dalje od drugog nivoa koliko je bilo teško.
Bravo. Za mene fantastična igra. Treća sa Simply Games 8 kompilacije. Iz nekog razloga nije radila kod mene pa sam igrao na komšijskom računaru. I dalje mi je neverovatno da u igri stanarinu naplaćuješ dankom u krvi, pa od dece dobiješ pandure, koji patroliraju da bi oterali klošare i huligane koje šalje protivnički tim.Constructor iz 1997?
Igrao sam u periodu kada sam se lozhio na razne Tycoon igre. Omiljena iz tog perioda mi je Pizza Tycoon, u nju sam utukao najvishe sati.Bravo. Za mene fantastična igra. Treća sa Simply Games 8 kompilacije. Iz nekog razloga nije radila kod mene pa sam igrao na komšijskom računaru. I dalje mi je neverovatno da u igri stanarinu naplaćuješ dankom u krvi, pa od dece dobiješ pandure, koji patroliraju da bi oterali klošare i huligane koje šalje protivnički tim.
Tako je!Konung 2, ide gas
Нађе се понеко ипак. Браћа Стругацки.Ne baš, prvo je nastala knjiga. I mislio sam da je slabo ko ispratio.![]()