• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Znam za film, blatnjavo crno beli, ali ni knjigu nisam čitao. Ako imaš neki epub baci :)

Elem: Screenshot_2021-08-27-15-15-30-906_com.google.android.youtube~2.jpg

Isečena desna strana interfejsa jer bukvalno sadrži ime igre.

Od filmskih igara na SNES mučio sam se sa Robocop 3, Jurassic Park, Stargate...i sa još par ali sam ih igrao na mega drajvu...

Sećam se neke Robocop igre na SNES-u, nisam tada odmakao dalje od drugog nivoa koliko je bilo teško. Mada mi se nije ni sviđala nešto posebno pa nisam imao ni motivaciju.

Last edited:
Constructor iz 1997?
Bravo. Za mene fantastična igra. Treća sa Simply Games 8 kompilacije. Iz nekog razloga nije radila kod mene pa sam igrao na komšijskom računaru. I dalje mi je neverovatno da u igri stanarinu naplaćuješ dankom u krvi, pa od dece dobiješ pandure, koji patroliraju da bi oterali klošare i huligane koje šalje protivnički tim.

Bravo. Za mene fantastična igra. Treća sa Simply Games 8 kompilacije. Iz nekog razloga nije radila kod mene pa sam igrao na komšijskom računaru. I dalje mi je neverovatno da u igri stanarinu naplaćuješ dankom u krvi, pa od dece dobiješ pandure, koji patroliraju da bi oterali klošare i huligane koje šalje protivnički tim.
Igrao sam u periodu kada sam se lozhio na razne Tycoon igre. Omiljena iz tog perioda mi je Pizza Tycoon, u nju sam utukao najvishe sati.

No, ovo ne bi trebalo biti teshko:

234dsfdfsdf.jpg

Hteo sam da napišem Lionheart ko iz topa, a onda sam se setio da nije bilo Gala tamo. Pojma nemam šta je ovo, ali me sada svrbi da saznam. :D

qicOfKe.png

DA iako super lako nisam mogao da odolim da okačim Belly, prejaka lokacija. Inače jedan od retkih western rpg koje sam prešao a bogami i sve sajd skoro očistio...

HIT EM WITH IT @Zegota

Jedan od najgorih duhovnih nastavaka. Dobar art work lokacija, zvukovi i povremeno bizarni likovi i kvestovi. Ali kao i u Planescape Tormentu, borba je bespotrebna i loša, i nažalost narativ ne dostiže dubinu koju je posedovao inicijalni naslov i poveće je razočarenje. Eto šta Kickstarteri urade kada se razbacuješ sa parama i ne možeš da uložiš umnu snagu u sam projekat. Pretpostavljam da i dalje nije izdata knjiga od brata Chris Avellona? :D

Da, znam da su igru hejtovali hc fanovi žanra i prve igre ali meni je bila medju dražim naslovima 2017e, odlično iskustvo...veoma rado bi gledao igranu seriju u tom svetu ,masa genijalnih kvestova...

Imam ja tu knjigu par godina, al nije došla na red ko i dosta još koje imam. Pošto nisam čitao i film nisam hteo da gledam

Back
Top Bottom