23 pobede za redom, i onda ovako izgubim:Nedavno sam otkrio https://guessthe.game
Sajt je na fazon ovoga sto mi ovde radimo, samo je automatizovano. Svaki dan nova igra, svaka igra ima 6 screenshota a igrac ima 6 pokusaja da pogodi. Posle svakog netacnog odgovora krecu hintovi poput zanra, platforme, godine izlaska itd. Meni je izuzetno zarazno i zabavno, za 3 dana sam stukao svih 800 i kusur igara.
Evo mog rezultata:
Stats - Guess The Game
Played: 818
Won: 702
Win: 85 %
Current Streak: 9
Max Streak: 81
Win Distribution
103
85
140
126
132
116
Rank: Sovereign of Guess the Game
View attachment 15039
Neke stvari sam ponosan sto sam ubo iz prve, neke me sramota sto nisam ubo uopste, patio sam se sa mobile igrama i mmorpg koje bas slabo pratim, ali u svakom slucaju je bilo jako zabavno. Jel jos neko od vas probao?
@SteamWolf da ne bude da sam dzaba necrovao topic, igra je Giga Wrecker ili tako nesto, pravio Game Freak
Bilo je par takvih momenata i sa Need For Speed, Battlefildima/Call of Duty, Assassin's Creed i drugim plodnim franšizama.23 pobede za redom, i onda ovako izgubim:
View attachment 15040
samo je pao rageguit. Odgovor je bio Persona 5![]()
Meni je pomogao... zecNi sada se ne sećam kako Furi izgleda...
Pa probaj sam. Klikni na link, imas 6 pokusaja, ako stignes do poslednje sanse pisace i developer. Nije Capcom btwcapcom?
KonamiPa probaj sam. Klikni na link, imas 6 pokusaja, ako stignes do poslednje sanse pisace i developer. Nije Capcom btw![]()
Ja sam ovo tek iz trece ubo a mogao sam realno iz 1. ili 2. al nisam razmisljao. Kod ove igre nema srece, ili znas igru napamet, ili jezivo dobro pratis intuicijuTo od juche sam uspeo tek iz tretjeg pokushaja, ali ovo danas je bilo kvalitetno:
View attachment 15082
Ljubomiru sam pisao logiku kojom sam se vodio, josh pre pogadjanja, ali me je malo i ukakalo.
Jako mi se dopada igra, neverovatno mi je kako mozak funkcionishe i uspeva da povezuje stvari. Svaka chast likovima koji su je napravili.