• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Nedavno sam otkrio https://guessthe.game
Sajt je na fazon ovoga sto mi ovde radimo, samo je automatizovano. Svaki dan nova igra, svaka igra ima 6 screenshota a igrac ima 6 pokusaja da pogodi. Posle svakog netacnog odgovora krecu hintovi poput zanra, platforme, godine izlaska itd. Meni je izuzetno zarazno i zabavno, za 3 dana sam stukao svih 800 i kusur igara.

Evo mog rezultata:

Stats - Guess The Game
Played: 818
Won: 702
Win: 85 %
Current Streak: 9
Max Streak: 81

Win Distribution
🟩🟩🟩🟩🟩 103
🟩🟩🟩🟩🟩 85
🟩🟩🟩🟩🟩🟩 140
🟩🟩🟩🟩🟩🟩 126
🟩🟩🟩🟩🟩🟩 132
🟩🟩🟩🟩🟩🟩 116

Rank: Sovereign of Guess the Game 🏆

View attachment 15039

Neke stvari sam ponosan sto sam ubo iz prve, neke me sramota sto nisam ubo uopste, patio sam se sa mobile igrama i mmorpg koje bas slabo pratim, ali u svakom slucaju je bilo jako zabavno. Jel jos neko od vas probao?

@SteamWolf da ne bude da sam dzaba necrovao topic, igra je Giga Wrecker ili tako nesto, pravio Game Freak
23 pobede za redom, i onda ovako izgubim:
1723221565839.png

samo je pao rageguit. Odgovor je bio Persona 5 :D

23 pobede za redom, i onda ovako izgubim:
View attachment 15040

samo je pao rageguit. Odgovor je bio Persona 5 :D
Bilo je par takvih momenata i sa Need For Speed, Battlefildima/Call of Duty, Assassin's Creed i drugim plodnim franšizama.

Meni je persona posla ovako:

❌Skipped!
❌Skipped!
❌Persona 5: The Royal
❌Shin Megami Tensei V
✅Persona 5

Skapirao sam da je petica al sam se zbunio.

Ovako sam npr prosao za Modern Warfare 2:

❌Skipped!
❌Gears of War
❌Skipped!
❌Killzone 2
❌Call of Duty: Black Ops
❌Call of Duty: Warzone

Last edited:
Ni sada se ne sećam kako Furi izgleda...
Meni je pomogao... zec :D
Bash sam prichao malo s Ljubomirom, iznenadjujutje je koliko igara pogodim iz prvog ili drugog pokushaja, a da ih nisam nikada igrao. S druge strane, ima igara koje sam igrao, a ne uspevam da ih pogodim brzo koliko mislim da bi trebalo. Odlichno su odradili kviz.

To od juche sam uspeo tek iz tretjeg pokushaja, ali ovo danas je bilo kvalitetno:

1723637173187.png

Ljubomiru sam pisao logiku kojom sam se vodio, josh pre pogadjanja, ali me je malo i ukakalo.
Jako mi se dopada igra, neverovatno mi je kako mozak funkcionishe i uspeva da povezuje stvari. Svaka chast likovima koji su je napravili.

To od juche sam uspeo tek iz tretjeg pokushaja, ali ovo danas je bilo kvalitetno:

View attachment 15082

Ljubomiru sam pisao logiku kojom sam se vodio, josh pre pogadjanja, ali me je malo i ukakalo.
Jako mi se dopada igra, neverovatno mi je kako mozak funkcionishe i uspeva da povezuje stvari. Svaka chast likovima koji su je napravili.
Ja sam ovo tek iz trece ubo a mogao sam realno iz 1. ili 2. al nisam razmisljao. Kod ove igre nema srece, ili znas igru napamet, ili jezivo dobro pratis intuiciju :D

1723710030827.png

Lakse je kada si igrao svih 824 dana pa se secas koje igre iz serijala su bile :).

Danas slabije, moglo je to bolje, al barem sam pogodio, I guess

1723793432150.png

Ko je igrao serijal sigurno ce lakse pogoditi.

Back
Top Bottom