• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Nope. Neće biti lako, stoga:

PC, DOS, žanr zavarava. Neki elementi na skrinšotu mogu pomoći.

Dark Cloud 2. Skoro sam kupio prvi deo.

Jeste. Znao sam da će se brzo pogoditi iako sam stavio maksimalno atipičnu sliku iz igre. Inače fenomenalna igra, možda i najbolji akcioni RPG na PS2.

zanimljivo je da vise od 20 godina nisam igrao ovu igru, ali sam znao o cemu se radi cim sam video screenshot, a da me pitas da li je igra imala mini games, ne bih znao u zivotu da odgovorim. bas je ovo bio dobar naslov iako sam ga tada igrao na krs kompu sa niskim framerateom (tada mi te stvari nisu smetale a sada kmecim cim igra nema 60fps heh)

evo jedne poznate a mozda teske jer je grafika kriminalna:

SCR-20240305-piqq.png

Mislim da samo ne znamo koja je igra. Izguglao sam je bio i nikad cuo za nju, mada deluje fun, posebno za taj age range.

Mislim da samo ne znamo koja je igra. Izguglao sam je bio i nikad cuo za nju, mada deluje fun, posebno za taj age range.
Da, super je za klince, ja sam je obozavao, kao i prvi deo. No, ako niko ne odgovori u toku dana, okacicu nesto drugo.

U pitanju je Island of Dr. Brain, nastavak Castle of Dr. Brain. Puzzle igra. Voleo sam obe kao klinac, iako nisam kapirao neke stvari, ali igra je pomogla da ih skapiram.

Evo neshto novije:

sekiro.png

long live the queen
Tako je! Igra u kojoj vodite devojchicu koja je nasledila presto. Retko ko vam zheli dobro - cilj je ne umreti, donoshenjem odluka i treniranjem. Igra ima vishe krajeva i fin broj chesto komichnih nachina da umrete.

show must go on, pa tako nešto lagano:

PEdzoU0.jpeg

Nedavno sam otkrio https://guessthe.game
Sajt je na fazon ovoga sto mi ovde radimo, samo je automatizovano. Svaki dan nova igra, svaka igra ima 6 screenshota a igrac ima 6 pokusaja da pogodi. Posle svakog netacnog odgovora krecu hintovi poput zanra, platforme, godine izlaska itd. Meni je izuzetno zarazno i zabavno, za 3 dana sam stukao svih 800 i kusur igara.

Evo mog rezultata:

Stats - Guess The Game
Played: 818
Won: 702
Win: 85 %
Current Streak: 9
Max Streak: 81

Win Distribution
🟩🟩🟩🟩🟩 103
🟩🟩🟩🟩🟩 85
🟩🟩🟩🟩🟩🟩 140
🟩🟩🟩🟩🟩🟩 126
🟩🟩🟩🟩🟩🟩 132
🟩🟩🟩🟩🟩🟩 116

Rank: Sovereign of Guess the Game 🏆

1723207730638.png

Neke stvari sam ponosan sto sam ubo iz prve, neke me sramota sto nisam ubo uopste, patio sam se sa mobile igrama i mmorpg koje bas slabo pratim, ali u svakom slucaju je bilo jako zabavno. Jel jos neko od vas probao?

@SteamWolf da ne bude da sam dzaba necrovao topic, igra je Giga Wrecker ili tako nesto, pravio Game Freak

Back
Top Bottom