Ja nikako nisam mogao da skapiram shta je to. Mislio sam da je death screen u Battlefield igri ili Call of Duty.Svaka vama čast, ja sam mislio da je to nečija robotska ruka dok se budi u bolnici....

Ja nikako nisam mogao da skapiram shta je to. Mislio sam da je death screen u Battlefield igri ili Call of Duty.Svaka vama čast, ja sam mislio da je to nečija robotska ruka dok se budi u bolnici....
Pici samo.Neka first person prerenderovana PC avantura garant. Možda neki deo Egypta? Nisam igrao ali bilo je na CD kolekcijama u svoje vreme.Ево нова слика из оне игре коју сам поставио.
View attachment 7170
Moguće i da nije nego ima takve sinematike, nešto sa psx....mada je verovatno to što kažeš nešto kao jewels of the oracle itdNeka first person prerenderovana PC avantura garant.
Može biti i PSX, daMoguće i da nije nego ima takve sinematike, nešto sa psx....mada je verovatno to šo kažeš nešto kao jewels of the oracle itd
Јесте.Možda neki deo Egypta?
Који?
Да али то је други серијал, ово што је Љуба поменуо је баш серијал под Egypt именом. Riddle of the Sphinx је иначе добио фантастичан римејк прије пар година, одрађен је баш из срца и не само да је технички сјајан него су додали и гомилу додатног садржаја. Штета што нису успјели да скупе још новца за пичовани римејк Omega Stone-а и израду трећег дијела.Ja sam od tih egipat fmv igrao malo Riddle of the Sphinx, nisam daleko odmakao ofc, lutao po onoj piramidi ko budala
Ako se ne varam, ovo je sa pochetka te igre. Igrao sam je, ali nema shaje da se setim imena.Ево нова слика из оне игре коју сам поставио.
View attachment 7170