• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Nedavno sam otkrio https://guessthe.game
Sajt je na fazon ovoga sto mi ovde radimo, samo je automatizovano. Svaki dan nova igra, svaka igra ima 6 screenshota a igrac ima 6 pokusaja da pogodi. Posle svakog netacnog odgovora krecu hintovi poput zanra, platforme, godine izlaska itd. Meni je izuzetno zarazno i zabavno, za 3 dana sam stukao svih 800 i kusur igara.

Evo mog rezultata:

Stats - Guess The Game
Played: 818
Won: 702
Win: 85 %
Current Streak: 9
Max Streak: 81

Win Distribution
🟩🟩🟩🟩🟩 103
🟩🟩🟩🟩🟩 85
🟩🟩🟩🟩🟩🟩 140
🟩🟩🟩🟩🟩🟩 126
🟩🟩🟩🟩🟩🟩 132
🟩🟩🟩🟩🟩🟩 116

Rank: Sovereign of Guess the Game 🏆

View attachment 15039

Neke stvari sam ponosan sto sam ubo iz prve, neke me sramota sto nisam ubo uopste, patio sam se sa mobile igrama i mmorpg koje bas slabo pratim, ali u svakom slucaju je bilo jako zabavno. Jel jos neko od vas probao?

@SteamWolf da ne bude da sam dzaba necrovao topic, igra je Giga Wrecker ili tako nesto, pravio Game Freak
23 pobede za redom, i onda ovako izgubim:
1723221565839.png

samo je pao rageguit. Odgovor je bio Persona 5 :D

23 pobede za redom, i onda ovako izgubim:
View attachment 15040

samo je pao rageguit. Odgovor je bio Persona 5 :D
Bilo je par takvih momenata i sa Need For Speed, Battlefildima/Call of Duty, Assassin's Creed i drugim plodnim franšizama.

Meni je persona posla ovako:

❌Skipped!
❌Skipped!
❌Persona 5: The Royal
❌Shin Megami Tensei V
✅Persona 5

Skapirao sam da je petica al sam se zbunio.

Ovako sam npr prosao za Modern Warfare 2:

❌Skipped!
❌Gears of War
❌Skipped!
❌Killzone 2
❌Call of Duty: Black Ops
❌Call of Duty: Warzone

Last edited:
Ni sada se ne sećam kako Furi izgleda...
Meni je pomogao... zec :D
Bash sam prichao malo s Ljubomirom, iznenadjujutje je koliko igara pogodim iz prvog ili drugog pokushaja, a da ih nisam nikada igrao. S druge strane, ima igara koje sam igrao, a ne uspevam da ih pogodim brzo koliko mislim da bi trebalo. Odlichno su odradili kviz.

To od juche sam uspeo tek iz tretjeg pokushaja, ali ovo danas je bilo kvalitetno:

1723637173187.png

Ljubomiru sam pisao logiku kojom sam se vodio, josh pre pogadjanja, ali me je malo i ukakalo.
Jako mi se dopada igra, neverovatno mi je kako mozak funkcionishe i uspeva da povezuje stvari. Svaka chast likovima koji su je napravili.

To od juche sam uspeo tek iz tretjeg pokushaja, ali ovo danas je bilo kvalitetno:

View attachment 15082

Ljubomiru sam pisao logiku kojom sam se vodio, josh pre pogadjanja, ali me je malo i ukakalo.
Jako mi se dopada igra, neverovatno mi je kako mozak funkcionishe i uspeva da povezuje stvari. Svaka chast likovima koji su je napravili.
Ja sam ovo tek iz trece ubo a mogao sam realno iz 1. ili 2. al nisam razmisljao. Kod ove igre nema srece, ili znas igru napamet, ili jezivo dobro pratis intuiciju :D

1723710030827.png

Lakse je kada si igrao svih 824 dana pa se secas koje igre iz serijala su bile :).

Danas slabije, moglo je to bolje, al barem sam pogodio, I guess

1723793432150.png

Ko je igrao serijal sigurno ce lakse pogoditi.

Ako neko hoće da gleda gejming kviz SideScrollers, nekadasnji Screw Attack, je upravo završio prvu sezonu njihovog kviza

Back
Top Bottom