Izvukosmo neki cudom 0:0 protiv Spanije.
Jovic sta je promasio, to je za nepoverovati, a imali smo jos odlicnih sansi, medjutim imali su i Spanci itekako, brojcano vise.
Posed lopte 70% - 30% u korist Spanije...
Birmancevic pokidao, bio fenomenalan i u napadu i u odrani, kao i Pavlovic.
Rajkovic je cudo sta je sve odbranio.
Standardno bili smo odlicni u prvom poluvremenu, a u drugom smo se totalno raspali, kao po obicaju... nismo imali energije.
Spanci, dal su nas potcenili ili nisu bili gladni posle svega zivog sto su osvojili, ne znam sta je, mislim da su obe stvari u pitanju zasto danas nisu otisli sa pobedom.
Odlican neresen rezultat za nas, protiv favorita u grupi.
Takodje zeleo sam da prokomentarisem nas sastav, plasio sam se ko ce nam igrati, medjutim kad sam video sastav, to su sve fenomenalni, mladi momci, borbeni, zeljni dokazivanja sa kvalitetom... odmah se po sastavu videlo da itekako imamo potencijal i da mozemo biti vrlo brzi, jer nisu tu bili spori panjevi poput Mitrovica, SMS-a, pa i Tadica koji ne igra odbranu... jednostavno ovi momci koji su igrali su buducnost Srbije i pokazali su ovim matorim zvezdama kako se to radi.
Nije sjajno sto smo igrali bunker celo drugo poluvreme, ali rezultat je tu, a i ne mozes mnogo da biras protiv najboljeg tima na svetu, koji su usput i jako prljavi, Karvahal me iznervirao za sve pare.
Ako smo zeleli da se iskupimo posle onakvog EP-a, rekao bih da jesmo u neku ruku, posle ovakve borbe zasluzili smo nereseno.