• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Forza Motorsport

probao što malo sp/fre race i malo mp i prilično sam zadovoljan kako sama igra radi i meni se čini da je "lakša" od svog glavnog konkurenta GT7, nekao više oprašta. svakako čeka se popust za pazarenje, 70E je mnogo

jeste, ali farmeceutska verzija već postoji i radi online na njoj. mene zanima steam verzija

Ja cu morati steam verziju da uzmem pa makar i platio 70e, igracu ovo mesecima, godinama pa gledam isplatice se ... Razmisljao sam i o gamepass da uzmem, ali ne planiram da obnavljam svaki mesec, a ovu Forzu bih teglioo bas

Odigrao nekoliko traka. Prvi tutorijal presao sam sa nekim Hyundai-em a onda mi je igra ponudila “buy car” pa sam uzeo VW Golf R’21 pa furam sa njime. Nikada nisam pre igrao ove igre i odmah mi se vise svidja od Horizona jer je sve jednostavno, stazu po stazu, napredujes, skupljas poene, unapredjujes vozilo…Lako sam pobedjivao pa sam drivatar difficulty stavio na 3. Koristim kameru gde vidim haubu jer je odlican zvuk, pogotovo dok pada kisa, pa sve pljusti i prsti. Igram Performance RT modu ali utisak je da je grafika bleda. GT igraci kazu da GT7 izgleda za klasu lepse.

Da isto sam i ja pomsilio danas.
Odlicna je igra,dobra fizika kada se iskljuci vecina asistencija za voznju. Videcemo jos kako su odradili taj car xp sistem, samo se bojim da ne bude previse grinda.
Sto se tice grafike nisam bas zadovoljan,performance i performance rt modovi izgledaju prilicno isprano. To sam odmah primetio jos na prvom DF videu.
GT7 izgleda dosta bolje,kakva je pc verzija ne znam pa ako neko sa 4090 moze da testira neka javi.
Inace jako volim ovakav tip sp kampanje u voznjama. Lagani napredak kroz kupove,sve bolja i brza kola,dobar sistem za upgrade vozila i sto je najvaznije bez cringe price sa social justice likovima i debelim ruznim zenama koje voze kao Max i prolaze kroz neku dramu.
Samo old school voznja i kampanja.
Igrace se ova forza dugo.

Podržavam pristup da moraš da se potrudiš da bi zaradio delove i upgradeovao auto ali jeste malo neobično da resurse koje generalno zaradiš u igri ne možeš da potrošiš da odmah upgradeuješ neki drugi auto.

Možda su mogli neki mix, da su delovi dosta skupi ovako pa da ne možeš često da ideš tom "prečicom."

Nakon jucerasnje gaming sesije, sada palim konzolu da nastavim kada primecujem da meni auto sam koci, dakle auto break u krivinama! Jel ovo neki bug?? Juce ovo nije bilo, kao neki easy mod gde uopste ne trebas da kocis vec samo drzis RT i blejis. U pitanju su default-na podesavanja! Aj molim vas neka neko proveri pa da mi javi

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

na def igra sama koči, ali i pomaže pri skretanju takođe
Mora se menjati taj easy mode. Treba cackati driving assists. Balanced assists mi deluje najbolje za sada. Jako tesko je igrati sa iskljucenim ABS-om

Ovaj video je dosta bolji od prethodnog.
GT7 definitivno ima bolje boje nego Forza, a razlika je jos veca kada se hdr ukljuci u pricu. Podrska u GT7 je fenomenalna, dok je u Forzi na nivou stare igre.
Povezao sam juce i volan i malo vozio i support je u sustini ok, ali ima previse situacija gde nema nikakvog feedbacka. Ovaj video iznad to fino demonstrira.
Jasno mi je da to moze da se popravi podesavanjima, ali sve bi trebalo da radi i bez toga.
Sama igra mi je zabavna, za sada mi se svidja kako je uradjena progresija. Performanse su dobre, verovatno jer imam moderniji cpu.

Mora se menjati taj easy mode. Treba cackati driving assists. Balanced assists mi deluje najbolje za sada. Jako tesko je igrati sa iskljucenim ABS-om

Ostavi samo ABS,pojacaj drivatar nivo barem na 5 i spusti se na 20. ili nize mesto na gridu i jedino onda je igra malo izazovna i to samo ako ne budzis kola nikako.
Tako je barem u prva 3 kupa koja sam presao do sada.Radim popodne ove nedelje pa ne mogu da zabodem 10+ sati do vikenda :D

Mene interesuje kako radi na PC-u s obzirom da je bila kritika da je baš single threaded igra. Ne znam da li će 5600 moći lagano da tera.

Mene interesuje kako radi na PC-u s obzirom da je bila kritika da je baš single threaded igra. Ne znam da li će 5600 moći lagano da tera.
Upravo je instaliram pa javljam, ali verujem da će 5600 da tera igru bez problema.

Radi super. Igrao ja neki dan. Lepo i izgleda, meni lepse izgleda od gt, doduse gt sam video samo na slikama i klipovima, ali opet. Enterijer/shaderi izgledaju dosta bolje, samo sam ocekivao mnogo vise sto se tice GI i RT, bar na pcu da bude full podrska. Malo je i muljavo iz nekog razloga.
AA kao da ne radi u nekim situacijama, ali kontam da ce to doraditi sve kako bude odmicalo vreme. Na nivou Horizon-a mi je, mozda neke stvari za nijansu iznad, ali to je to. Vidi se da je pravljeno za konzole prvenstveno.

XPDYPud.png
jF9WfuW.jpg

EV8hnh0.jpg
lQpc0Ss.jpg

HXdNaPo.jpg

Back
Top Bottom