• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Forza Horizon 5

ne vidim te da voziš, nešto. dok u trkalicama, uglavnom gasim muziku jer je dno u 80% slučajeva

Meni u novim igrama uvek utišano i ide muzika nmg simfonijske saundtrekove sry, samo kad igram all time klasiks pustim mada nekad i tamo utišam ako hoću nešto novo da preslušM

Solidan je novi dlc.
Skinuo sam ogromnu kolicinu gigabajta, ali dlc nije bio instaliran, vec sam morao iz aplikacije da odem na store i odradim download (srecom nije bilo potrebno restartovati igru).

Na pocetku igre ti ponude dva moda - jedan sa putanjom i drugi gde ti suvozac govori kakva je sledeca krivina. Drugi mod je dosta bolji, mada su krivine takve da je dovoljno gledati u mapu.
Mene je dlc dosta podsetio na Sega Rally, samo sto sam za razliku od te igre uglavnom koristio pogled iz prvog lica.
Verovatno mi se dlc ne bi ovoliko svideo da skoro nisam odigrao Unbound. Ovako mi je bas prijalo igrati open world igru gde sam biras vozila.
Mapa nije velika, ali su staze zanimljivije nego u originalu.
Graficki izgleda bolje od originala, ali sam zbog problema u pustinji morao deformable da spustim sa Extreme.
Dobro je sto su vratili Epitaph radio, pa vise ne moram da slusam Foo Fighters i slicne bendove ako zelim nesto sa gitarom. Mada jeste smesno sto su pesme cenzurisane.

Počeo da igram FH1 na XsX, i dalje igra kida a grafika u 4k izgleda odlično,
uzeh i FH3 na disku a sad gledam oglase kad naleti jeftino i FH2 XB1 verzija da uzmem (stvarno šteta što FH1, FH2 i FH3 nisu više dostupne na MS shopu),
i naravno čekam prvi naredni popust da uzmem i FH4, dok sve to odigram izaći će FH6 pa ću uzeti i FH5 kad padne cena. :D

Ko ima XsX, stvarno preporuka za FH1 koji može da nađe za male pare.

Pa krenuo sam FH3 ali sam se setio da imam keca pa reko da vidim kako on izgleda na X-u oduševio se i nastavio da igram njega,
naravno neću ih igrati jednu za drugom bez pauze i nekih drugih igara.

Last edited:
Probao igru par sati, ocekivao odlicnu grafiku i da je ultra zabavna, dobio sam samo dobru grafiku, mada ni tu nisam nesto odusevljen...
Ne znam sta je krenulo po zlu, ali prosli deo mi je bio mnogo zabavniji.
Ovaj je tako prazan, samo drzi gas i pichi pravo, dosadne staze, suvise arkadno, cak ni grafika nije toliko dobra koliko sam ocekivao po trailerima...
Prica i likovi, najgori ikad koje sam video u video igrama... ono je pakao... ko smislja one debilne dijaloge, ono bi i amater nesto zanimljivije napisao, ovo je ispod granice, cak i za amerikance... dodje mi da je obrisem samo zbog toga...

Bolje da su lepo dali samo staze i vozi, a ne open mapa, pa moras da dodjes do lokacije... ali hej, tad ne bi igru mogli da reklamiraju kako traje 40 sati... ufff jedva cekam da je obrisem.

igraj prva dva, tu su punokrvne SP vožnje, FH od trojke pa nadalje SP je samo priprema za multi (da se upoznaju staze).

Probao igru par sati, ocekivao odlicnu grafiku i da je ultra zabavna, dobio sam samo dobru grafiku, mada ni tu nisam nesto odusevljen...
Ne znam sta je krenulo po zlu, ali prosli deo mi je bio mnogo zabavniji.
Ovaj je tako prazan, samo drzi gas i pichi pravo, dosadne staze, suvise arkadno, cak ni grafika nije toliko dobra koliko sam ocekivao po trailerima...
Prica i likovi, najgori ikad koje sam video u video igrama... ono je pakao... ko smislja one debilne dijaloge, ono bi i amater nesto zanimljivije napisao, ovo je ispod granice, cak i za amerikance... dodje mi da je obrisem samo zbog toga...

Bolje da su lepo dali samo staze i vozi, a ne open mapa, pa moras da dodjes do lokacije... ali hej, tad ne bi igru mogli da reklamiraju kako traje 40 sati... ufff jedva cekam da je obrisem.

Na zalost nisam imao xbox da igram stare FH naslove al ovi novi ajd sto im je takav kakav jeste koncept nego sto je bre prelako,...to jest nije ni bitno dal si zavrsio prvi ili zadnji. Ceo taj progresivni sistem je po meni previse mainstream kao vozi de oces kad oces, na kraju samo vozis bez nekog cilja i shtikliras jednu po jednu stazu.

Back
Top Bottom