• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Forza Horizon 5

Zar nemaš Game Pass? Još četiri dana do zvaničnog izlaska igre, koga zabole za crack?

Igra se vec uveliko :) plus zaobidjes ms store i ceo gamepass zajebanciju...Zastite skoro i pa nema, a 99% da je i Steam verzija stabilnija od one sa Gamepassa

Original steam verzija > Krek verzija> MS Store svinjarija

Ja sinoć razmišljam prošla je ponoć u Koreji, ajd da probam kad ono pokrenuo igru.

Dobar je prvi utisak, posebno što je na prvoj trci koju sam vozio gruvao BABYMETAL 🤟
Zapravo ima progresije u karijeri, za razliku od zadnje dve igre. Iako me igra obasipa autima, ove početne trke su C i B klasa, tako da mi se sviđa što se kreće sa sporijim.

Što se vožnje tiče, šta reći, klasična Forza. Deluje mi da su neki automobili malo tail happy, ili će biti da je to prosto BMW :)

Deluje mi da ima više opcija za vizuelno budženje auta. Svaki auto što sam dobio ima widebody opciju. A ja, kao pravi ricer, prvo što gledam je widebody i da nabijem neki veliki rear wing, to što top speed značajno opadne nije bitno 🤣

Izgleda da su poboljšali wheelspin nagrade, za sada sam dobijao uglavnom auta i pare. Nema onih beskorisnih nagrada kao što su gaće, emotes i slično. Mada, dobio sam sirenu dvaput...

I ovi likovi nisu toliko iritantni kao u FH5, ali to je teško nadmašiti.

Back
Top Bottom