• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Forspoken

"Discussions with key partners", kao da ih bas ne zanima da izbace igru sto ranije nego ono, kad se god svi zivi sloze kad im najvise odgovara.

Meni svejedno, mislim da ce biti OK akcijica. Po trejlerima ima fin potencijal, videcemo kako ce ispasti.

Meni deluje ok praznjikavo za monster-infested medieval fantasy land. Makar su nabudzili okruzenja sa dosta vertikalnih elemenata.

Izgleda bas fino, ali posle toliko odlaganja mi je vise dosta novih trejlera. Samo da izadje vec jednom...

The Forspoken developers also answered a few questions during today's Deep Dive. The game's main story will be around 30 hours long, but there will be plenty of optional content set in areas that are not explored during the main story. It has also been confirmed that it will be possible to customize the interface in different ways, such as increasing the text size, but it will not be possible to completely turn it off completely for a more immersive experience.

Inace probao sam demo..ako hocete lepu sliku dobijete los fps ako hocete dobar fps dobijete losu sliku a ako hocete Raytracing onda dobijete jos gori fps :D sto se igre i gameplaya tice meni dati igru sa magijom ko dati detetu lizalicu :D samo se treba navici i nauciti komande.u demou imate 2 grane magije .igracu kasnije jos ako neko zeli nesto da me pita ja cu mu odgovoriti sto znam :)

Stigle nextgen only igre, i trebaju nam izgleda Pro konzole vec sada.

Videcemo kako ce se ova nova verzija Luminous engine-a snaci na PC-u.

Eto nas opet na sub-1080p rezoluciji, a nije ni pola generacije prošlo...

To je zbog ovih magija koje baca ko nezdrava, imam trip svaki put kad kastuje nešto da će da krešuje igra

EDIT : imam molbu da neko okači onaj prvi gejmplej gde je bio baš low fps, moram to opet da vidim jeza me tad uhvatila

Back
Top Bottom