• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Formula 1 (sezona 2024)

Da li sam ja jedini kome je ova nova era prilicno dosadna? Barem za sada. Nekako mi je sve vestacki i cudno.

Da li sam ja jedini kome je ova nova era prilicno dosadna? Barem za sada. Nekako mi je sve vestacki i cudno.

Da,meni je ovo dno dna...
Ovo sad u Kini, sprint..nisam gledao..ali ono u Australiji kao nahvalili su sto je 2.5x bilo vise obilazenja nego prosle god., ali sva ta obilazenja neverovatno glupavo izgledaju, nikakav skill vozaca tu ne radi nego sto formula im bukvalno staje sama pred krivinom i kao da ne zna sta radi deluje... Gluposti veka sa ovim force strujama,baterijama... Pretvaraju u E Formulu..
Meni je ovo bas bas bezveze sve. Nemam zelju uopste ovo da gledam vise

Last edited:
Jedino sto je zanimljivo sada su pokusaji Ferarija da nadmase Russel-a.

U Sprintu je jutros opet bilo dosta akcije oko prvog mesta, ali Merc je taman dovoljno brzi da moze da se probije tik ispred [ali i ne da napravi puno praznog prostora].

ako rasel uzme titulu, a hoće biće ko ćw ga pamtiti kada lik ima 0 harizme, a gledanje u zid je više intresantno nego njega. smešan lik

Bukvalno od 1994. nisam propustio ni jednu trku ali nikada do sada mi nije bilo ovako cudno i vestacki sve. Kao da se trkaju oni mali autici na daljinski 😀

to mogu da promene gledaoci/fanovi, tako što će da odkažu/refundiraju karte, F1ZV pretplate isl. sve dok ima mase oni će se da proguraju. a jedino je Max glasan oko novih pravila, ali ne može sve sam.

Iako je sada nestao momenat u kojem se vozaci nadmecu ko ce kasnije da koci posle velikih pravaca [izgubljena je smisao toga zbog sakupljanja energije], ipak moram priznati da je trka u Kini bila zanimljiva za gledanje od prvog do zadnjeg kruga.

Ferariji su uspeli da nekako ubodu toliko bolju startnu proceduru da je svaki pocetak prepun akcije, a u pozadini iza njih je okrsaj izmedju svih ostalih. Ako ignorisemo total McLaren power failure proslog vikenda, najvise me iznenenadjuje pad forme Red Bull-a. Imaju problema sa balansom, motorom i navodno su znacajno iznad minimuma tezine bolida.

Izgleda je i Max "izgubio svoj osmeh" kao i onomad Ricciardo, ali zabavice se ovih dana na Nirburgirngu u besnoj Mercedes masini. U pitanju je cetvorosatna NLS trka ove subote [pocinje u podne], a 24hr trka ce biti u maju.

Naleteo sam na ovaj sajt koji sakuplja F1 vesti i ima bas odlicne Results/Standings/Calendar opcije, maltene mi je postao primarna lokacija preko koje se informisem o F1.

Samo sam u opcijama iskljucio da prikazuje info za MotoGP, WEC i Superbikes.

Back
Top Bottom