• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Flight Simulator 2024

RaidenSakai

Well-known member
Reaction score
854

Nema fanova avijacije ovde :D ? Sutra zvanicno Izlazi FS2024 za PS5. Imam preko 120 sati u igri na XsX tako da sam bas uzbudjen da stize i na PS5 konacno. Samo se nadam da nece biti previse problema na launch-u kao sa Xbox. Stari FS2020 je zauzimao vecinu prostora na SSD zbog cega pored regularne instalacije, i svih novih world updates, otprilike oko 350GB je igra zauzimala. Sada je to svedeno na samo 30GB al igra je manje vise cela na cloud-u sto znaci, bez neta, ne postoji. Ja sam ogroman fan avijacije, i sa svim dodatim zadacima ovo nije bas igra kao sto Gran Turismo moze da bude interesantan svima al ako volite avione a tek prelepe pejzazhe, igra blista. Nema nikakvih skracenica, svi letovi su real time znaci ako je lupam Amsterdam 2 ipo sata od Beograda, tolko ce da traje i u igri. El ima jos neko ko ovo iscekuje?

Ja sam igrao prosli deo pre par godina, ali tad sam imao mnogo slabiji komp, te mi nije dobro radilo, steta, jer sam van tih simulacija.
Probao sam i u VR-u, tek tu je zanimljiva, tako da kad ocistim malo backlog, svakako planiram da odigram.

Igrao sam prethodni dok sam imao gamepass, "igrao". Volim sta rade sa simulatorom uvek. Strava mi je da gledam kako prave sve i razvijaju.
Probao sam i u vru, bilo je do jaja jer podrzava bez njegovih kontrolera, dobar trip rukama da mlatis po kabini.
Nisam neko ko ce sedeti satima i leteti kao brat moj na primer, ali ispratim uvek i probam svaki.

Back
Top Bottom