• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Final Fantasy XVI

I uz najnapredniji DLSS se vide artefakti, samo slepac ne vidi. Sta sam bese poslednje igrao, Tsushimu, tekst, trava, kad udjem u dvoboj neki odsjaj glupi bag...Ugasio DLSS, igra preporodjena, slika ostrija, ama sve

Kakvo generalizovanje majko mila :)
Ne generalizujem nego mi Tsushima u glavi jer sam to zadnje igrao... koju god da sam igru probao native vs dlss, meni native bolji jer vidim jbg ove artefakte i smeta mi... jedina dobra stvar je sto uz Dlss dobro odradi antialiasing

Dlss je najbolji tech u zadnjih 10 god. Rt je cool bonus i kad jos sazre bice super. Al dlss je magija :D

Bas suprotno po meni, u igri koja ima dobro implementiran RT to bude game changer, pogledaj Alan Wake 2 sa RT on i off, npr ovaj mod za HL2, cak i Cyberpunk, nmg jos da se setim koja igra ima dobar RT..nebo i zemlja zna da bude kad je ukljucen.. RT bas nazvati cool bonusom je malo podcenjivacki :D. Sazro je on, nego graficke su jos slabe za njega u +100 frejmova da to ide kako treba

Bas suprotno po meni, u igri koja ima dobro implementiran RT to bude game changer, pogledaj Alan Wake 2 sa RT on i off, npr ovaj mod za HL2, cak i Cyberpunk, nmg jos da se setim koja igra ima dobar RT..nebo i zemlja zna da bude kad je ukljucen.. RT bas nazvati cool bonusom je malo podcenjivacki :D. Sazro je on, nego graficke su jos slabe za njega u +100 frejmova da to ide kako treba

RT je bas dobar u 3-4 igre i to dolazi sa ponekim problemima i velikom cenom u fps-u i evrima :D A dlss je tu u bukvalno 90% igara i utice na vecinu gejmera, ogromna razlika. RT ce se siriti i biti bolji u buducnosti, tako da ima vremena. A do tada je dlss definitivno bez dileme najbolji tech u gpu sferi in years.

Back
Top Bottom