"Aquarela do Brasil"Song and lyrics by Ary Barroso.This is a song that can be heard in the 1985 film "Brazil," directed by Terry Gilliam. Instrumentation by ...
A quieter, ingenious musical moment from the usually groovier Goraguer for one of the best French films of the 70s by director Claude Pinoteau with Lino Vent...
This is the rare original soundtrack from Papillon (1973) starring Steve McQueen and Dustin Hoffman. Music by Jerry Goldsmith. Full track list:01. Main Theme...
"Gunfight At The Ok Corral" *sung by Frankie Laine.*♫♭♪* (((((((((((((((((((((( Suite )))))))))))))))))))))) *♫♭♪*♦♦ ══════ .Duelo de titanes: Película de 19...
Four tracks from 'Sweet Smell of Success' with a soundtrack by Elmer Bernstein & Chico Hamiltonfrom 0:00 The Streetfrom 2:40 Hot Dog & Juicefrom 5:10 Goodbye...
^ ne znam da li si gledao. izuzetan trud su ulozili u snimanje. vise od godinu dana su ziveli u srednjovekovnim uslovima da bi sto vernije sve prikazali.
^ ne znam da li si gledao. izuzetan trud su ulozili u snimanje. vise od godinu dana su ziveli u srednjovekovnim uslovima da bi sto vernije sve prikazali.
Nisam, ali je neki poznanik podelio muziku i to me kupilo. Vidjao sam film godinama na raznim listama najboljih srednjovekovnih filmova tik ispod Rubljeva, tako da cu svakako da ga poteram u nekom momentu.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.