• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2026)

Ma beži bre, trešina najvišeg reda. Jedino što vadi film jesu korektne scene akcije, i kostimografija likova. Nisam skoro video film kojeg je sramota originalnog materijala i koji se sve vreme zajebava na račun svega po čemu je baziran. I pati od previše Marvelizacije i ha ha humora, koji nije iskorišćen u dozama, već je čitav film non stop, pošalica za pošalicom. Sve je to moglo u montaži da se krati, i razne bespotrebne scene koje nisu niti u redu formirane da bi priča bolje tekla.

Najgora stvar jeste ta što se neki glumci zapravo zaista odistinski trude da prikažu te likove, ali scenario ih zaista koči. I veliki je promašaj što Himen i Skeletor nemaju nikakvu hemiju, a na tome sve počiva između njihovog rivalstva. E da, neka puši kurac Bezos sa Amazon dostavom. :D

Last edited:
Ko zna mozda tebe odradi bolje. Ali iskreno ovo je postavljeno ko trecerazredni Marvel film. Tako da...

Pokidali mastersi :)
Jedina zamerka preterali su mozda sa humorom i sarkazmom i covek oruzije suvise neozbiljan i steta sto su ocetkali trap jawa i skeletora...
Muzika extra,ispostovali fanove maximalno i kostimografija je solidna,jedino sto su neki likovi mogli imati vecu minutazu i ozbiljniju ulogu al ajde...
Dobra osmica od 10 od mene :)

kakav je skeletor?
Meni se i dalje glas ne svidja...Imao je par momenata sa smejanjem ali nista vise od mene...Ali bitno je da je bas zao i to je nekako dobro saliveno u ovom filmu bas se oseti da ga sa boje i sluge i njegovi ratnici :)
Solidan je sve u svemu soibzirom ko ga je glumio...Mada su vec rekli da se nevraca leto kao glumac skeletora (ako ga uopste nekim cudom bude u nekom nastavku)
Meni se licnone svidja sto su jako ocigledno otsekli njega za potencijalni nastavak i ugurali hordaka jer bi mi bilo bolje da ipak prvo dodje king hiss pa hordak jer je ocigledno da hordak i skeletor imaju dublju konekciju sa saveznistvom ovako su otkacili skeletora bukvalno na he manovom originsu i nema vise taj osecaj rivalstva za nastavak po meni...Sve ostalo sto se bude desavalo ce biti patka jer skeletora vise nema...

gruja rekao da je super, znači gleda se.
Nemojte mene ralunati ja sam fan meni je sigurno dobar ali iskreno ovako za nekoga ko nije imao susreta sa mastersima bi isto bio ok film jer je akcija intezivna i uvek se nesto depava lak i u uvodu...
Nije da ti je doaadno dok ga gledap, lepo drži pažnju po meni..

Back
Top Bottom