• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2026)

Đavo nosi Pradu 2, ok je. Ima dobar početak i bavi se promenama u novinarstvu i u modi, sve je povezano sa današnjom mukom zvanom AI. Taman se ponadah da će film biti o nečemu bitnijem. Ali ipak odu u slatku nostalgiju i rade gomilu omaža prvom delu. Meril Strip kida po običaju, ova žena u svojim ekspresijama i pokretima ima toliko jako prisustvo, i ona je najsvetlija tačka filma.

Što se tiće En Hatavej i Emili Blant, njih dve ponavljaju ono što su radile u prvom delu, napeta dinamika, da li će biti prijateljice, ili će se mrzeti je ponovo deo priče. Ali nijedna ni druga nisu dobile da urade nešto više sa time, vidi se da je ovo sve po receptu, ej drugi deo je, ajde da ovo bude film bleje sa već poznatim likovima.

Problem nastaje kada u tom glavnom zapletu počnu da uvode nove likove i podzaplete i sve krene da se razvodnjava. U suštini, ovo je sve na istu formulu kao i prvi deo, i propuštena prilika da se zaista podari komentar na promene u ovih 20. godina o modi, novinarstvu i prirodi milenijalaca i njihovom trudu da ako se dovoljno potrude da će biti nagrađeni.

Kroz čitav film su posute razne kameo uloge ljudi iz sveta mode. Jedna stavka mi je baš zapala za oko, kroz čitav film par likova ima svoje partnere, i kao da su strahovali da prikažu bliskost. Nema poljubaca, držanja za ruke, već samo priča i to na odstojanju. I to mi stvara veoma neprirodan osećaj dok sam ga gledao.

Što se tiče dizajna kostima i garderobe, tu su pokidali maksimalno i zaista nema greške. Čak mi nije ni smetalo koliko agresivno reklamiraju Majbaha, Diet Kocu i još par stavki.

Što bi rekla jedna žena sa projekcije, ovo je pravi ženski film.

Back
Top Bottom