Završio sam drugu polovinu sezone, utisak mi je još bolji od već odličnog posle prve 4 epizode. Početne epizode su mi se svidele jer su svi elementi bili na mestu, world buidling, setovi, casting, vidi se da nisu štedeli I pazili su na detalje, samo mi je delovalo da ne ide toliko pažnje na radnju. Ovo se potpuno preokreće u drugom delu, i scenario postaje ubedljivo najjači deo serije, tačno se vidi da je radio neko sa umećem, svet fallout je odlično integrisan sa radnjom serije, nema utiska da koriste svet igara kao reskin za neku drugu radnju, niti da su samo nabacali elemente sveta I naknadno ih povezivali kako se snađu već.
Ako neko zna da li postoji, interesantno bi mi bilo videti neki intervju sa piscima i njihov proces ovde, mislim da su vrhunski savladali prenošenje igre koja nema toliko centealizovanu i linearnu priču, koju su oni sami razvili od background lore , opet dokazujući da je najbitnije znati kako pisati, duh, možda ne moraju čak ni da su fanovi niti da su igrali igre, samo da im je neko jasno objasnio postavku sveta.