• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

EPSKI OKRŠAJ - Elden Ring vs God of War: Ragnarok

Elden Ring vs GoW: Ragnarok

• Total voters
    37
  • Poll closed .
To je i poenta 😁 Svi znamo da će biti dobra igra, samo sada treba da predvidite koliko dobra.

Naravno nego se mnogo olako ovde doživljava Santa Monika, a prethodni GOW nema gde nije uzeo nagradu čak je bio izglasan i za naj igru ikada što jeste bilo bizarno al opet. Ragnarok je temeljno i dugo pravljen tako da očekivati isto i već vidjeno je krajnje naivno jer kad izadje igra biće wow efekat samo tako, toliko od mene, želim svima da pobedi Elden.

GOW prosli jeste bio dobar, ali upravo zbog RPG elemenata i borbe koja ja souls like (R1/R2 za light heavy attack, dodge, parry i jos svasta nesto). Dodje ti prirodno da igras ako si godinama igrao Souls igre.

Da ne bude zabune, ja sam bas igrao GOW i igra je stvarno dobra. Meni su bile drage i prethodne hack n slash GOW igre.

Jednostavno zna se ko je tata ovog zanra (koji je i gle cuda Santa Monica prihvatila).

Svakako svake druge godine mozda, u godini kad From izbaci epiku, jok.

Stavio sam sve na Elden Ring pa nek ide zivot :D mada iskreno mislim da ce GOW R imati vise osvojenih nagrada po kategorijama..

moja zelja za igru da pobedi je Marvel's Midnight Suns i ako znam da ta igra nece biti nigde ni nominovana :D

mada iskreno mislim da ce GOW R imati vise osvojenih nagrada po kategorijama..

Ja sam zato tako stavio, jer ipak mislim da ocene i nagrade se dobijaju marketingom, tj. parama. A ako se gledaju ukupno ko će dobiti najviše nagrada, zbog čistog production value-a i kompletne medijske priče koja već sada postoji oko Ragnaroka, nekako mi deluje da Elden Ring nema šanse pokupiti tu sve nagrade. Pre svega jer ima dosta kategorija, a one kategorije koje se tiču produkcije će većinom otići Ragnaroku.

Naravno, voleo bih da Elden Ring uzme sva tri, ali mislim da $$$ igraju previše veliku ulogu u ovakvim stvarima. Plus, igra će verovatno biti dobra, tako da će lako moći da lobiraju za nagrade.

edit*:
Da je drugo pitanje bilo isključivo za Game Awards, to je već druga priča.

Ja verujem da ce novi gow bolje proci od starog. Voleo bih da bude i bolja i kompletnija igra od prethodnog. Podici ce production value, dici ce fidelity na visi nivo plus marketing i hajp koji prati ovu igru. Imace bolju i razumljiviju pricu, vise je za sve tipove igraca od eldena.
Sto se nagrada tice, podelice ih, jbg moraju svi biti zadovoljni i izreklamirani. Ne placa organizacija to iz svog dzepa :D

Ima mnogo fanova Elden Ringa i verovatno će igra pokupiti sve bitnije nagrade, ali biću optimističan svojim glasanjem:

Elden Ring će imati veći metascore
GoW: Ragnarok će imati više GotY nagrada
GoW: Ragnarok će osvojiti The Game Awards GotY nagradu

Ovo je samo subjektivna procena, jer preferiram GoW. :D

The Two Towers ce biti vrhunska knjiga, ali je nastavak vec vidjenog romana.

Inace, to je jedan od najlaksih nacina kako bi opisao osecaj igranja Ragnaroka. :D

Pa recimo, ali ako poredimo knjige, sa jedne strane The Two Towers a sa druge strane A Song of Ice and Fire: A Game of Thrones. ;)

Back
Top Bottom