• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Epic vs Steam vs GoG i ostali...

2CR4ZY

Forumski Apotekar
Reaction score
8,255
i kad se uzme igra, dobija se kupon 25% off.
sledece nedelje opet neka mystery igra.
nema, epic rastura, unistili su steam... ne mislim po popularnosti, tu su daleko, ali po izgledu store-a, funkcionalnosti, kao i sa ovom nenormalnom kolicinom besplatnih igara i to kvalitetnih, svakako.

U sustini ne moramo ni da kupujemo vise igre, sve ce biti na Epicu za dz u nekom momentu. Great Success.

Iz principa. Plus, digitalnih igara mi ne fali, uglavnom dele koje imam, a i ako nemam sigurno neću igrati jer ne igram ni igre koje kupim 😄
Aham, pa ok.
Druga osoba koju znam da ne voli Epic, a da ne znam jasno zashto. Kapiram da nisam u toku s nekim stvarima. Kapiram drugi razlog, ali me jako zanima prvi :D

Aham, pa ok.
Druga osoba koju znam da ne voli Epic, a da ne znam jasno zashto. Kapiram da nisam u toku s nekim stvarima. Kapiram drugi razlog, ali me jako zanima prvi :D
Otkucaću detaljnije kada budem na miru za kompom nema frke

Pa glavni argument je da se služe taktikama koje na PC-u do sada nisu bile praksa, tipa da plate izdavaču ili developeru ekskluzivnost za njihov store, dok im sam store i launcher nisu ni prineti steamu po funkcionalnosti.

Pa glavni argument je da se služe taktikama koje na PC-u do sada nisu bile praksa, tipa da plate izdavaču ili developeru ekskluzivnost za njihov store, dok im sam store i launcher nisu ni prineti steamu po funkcionalnosti.
A mene zanima sta se podrazumeva pod funkcionalnoscu. Sta radite u tim launcherima koji su funkcionalni?
Meni je svaki sranje i idealno bi bilo da ih nema. :D

Videtjemo. Voleo bih da se i @mozzribo izjasni, kada bude imao vremena. Uveren sam da netje samo meni biti, ako nishta drugo, zanimljivo za prochitati.

A mene zanima sta se podrazumeva pod funkcionalnoscu. Sta radite u tim launcherima koji su funkcionalni?
Meni je svaki sranje i idealno bi bilo da ih nema. :D
Ni meni nije jasno, ako pokrece igru znaci da je funkcionalan... mozda misle na neki nedostatak opcija, ne znam, jer mi jos nije doslo na red igranje preko klijenta, ali za par igra sto sam koristio, nisam imao nikakvih problema...

Big Picture Mode i podrška za joypade su jedine ali baš moćne stvari koje zapravo izdižu Steam iznad konkurencije, sve ostalo je kao i u svaki lancheru nepotrebno i Valve/Steam fanboyizam u kome sam i ja još uvek jednim delom jer me Steam prvi naterao da kupujem originale.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom