Напредовали су. Не траже одмах у првом мејлу број рачуна и пин код платне картице.Šaljite ih ovde, ja umrem svaki put.
View attachment 5098
Par puta sam odgovorio da vidim da li mogu da ih zajebavam, ali nikada nisu odreagovali.
Meni su jednom odgovorili i smejali su se kad sam im otkrio da znam da je prevara... prvo sam se malo pravio lud, ko da sam zagrizo mamac, cisto da vidim kakav im je planPar puta sam odgovorio da vidim da li mogu da ih zajebavam, ali nikada nisu odreagovali.
Poenta teme je da okacis scam mail koji si dobio, a ne emailove koje ti saljes drugim ljudima.
Koji si ton koristio da su naseli? Ja sam možda preterao sa "naivnim entuzijazmom".Meni su jednom odgovorili i smejali su se kad sam im otkrio da znam da je prevara... prvo sam se malo pravio lud, ko da sam zagrizo mamac, cisto da vidim kakav im je plan![]()
Beše davno, samo sam play along, žena, hotel, otkup...Koji si ton koristio da su naseli? Ja sam možda preterao sa "naivnim entuzijazmom".
Ово неки Шиптар из Немачке ваћари.
Interni scam radi bezbednosti?Kod mene sad u petak u banci stigao svim zaposlenima otprilike ovakav mail "U skladu sa novousvojenom politikom provere kvaliteta lozinki naše banke molimo vas da na sledećem linku proverite sve svoje lozinke". Minimum pola radnika po nekoj mojoj proceni kada sam pričao sa kolegama kliknulo na taj link...
U pitanju je najverovatnije provera kolega zaduženih za zaštitu ali strašno u svakom slučaju koliko je većina ljudi naivna bez obzira kakvo obrazovanje imaju.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Pa da, security firme odradi to, vide da je potrebno obrazovati radnike, pa obrazuju radnike.Interni scam radi bezbednosti?
Da, valjda. Za sada nam ništa dalje nisu pisali u vezi toga. Ja sam odmah prijavio taj mail kolegi koji je zadužen za syber sigurnost kod nas i pitao ga da li nas to testiraju a on mi samo napisao "Ti si baš inteligentanInterni scam radi bezbednosti?