• Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Elektronska muzika

Shonkas

Well-known member
Messages
178
Reaction score
124
Points
43

Kada se setim samo '99-e i 3 meseca (bombard.) ustvari za nas koji smo imali oko 20 leta - žurka neprekidna 3 meseca...Underworld zurka u okolini grada... Posmatranje leta Tomahavk raketa uz ovu mjuzu...nema mobilnih (ustvari imali smo - ali onakve kakve treba..SMS, poziv i Zmijice...(i previse 😁 )...samo su nam ribe bile potrebne pored nas i sve je OK!
P.S. A onda na cilaut i tada novi film (iz '98 mislim) 🔻🔻🔻
MV5BNjA2ZDY3ZjYtZmNiMC00MDU5LTgxMWEtNzk1YmI3NzdkMTU0XkEyXkFqcGdeQXVyNjQyMjcwNDM@._V1_FMjpg_UX1...jpg
Neka bezbrizna vremena za nas - i totalno ludilo - koje se nikad nece ponoviti u onakvom fazonu. Što se ne bi moglo reci za nase roditelje koji su ginuli od brige...Jbg, sada tek vidim kako im je bilo...
 

VoivodBG

nerealni elitista
Messages
4,258
Reaction score
6,444
Points
553


Dreddup su mi oduvek bili u love-hate odnosu bend, voleo sam njihove nastupe uživo jer je bilo maksimalno divljanje i stvarno su redak primer industrial benda kod nas. Međutim nešto su se malo učaurili postali dosadnjikavi sa godinama pa sam prestao da ih slušam, ali moram priznati da ovaj singl ima to nešto novo i voleo bih ponovo da ih gledam uživo.
 

stale

Crni vojvoda
Co-founder
Administrator
Veliki gospodin
Messages
736
Reaction score
1,121
Points
203
Meni ceo taj EBM/industrijal nekako neprivlacan, ok mi je kad je u sklopu igre/filma i estetika mi se svidja, ali nisam nikad mogao da ga slusam ozbiljnije.
 

timemaster

Caelondian
Co-founder
Moderator
Messages
1,823
Reaction score
4,043
Points
433
Starosedeoci ovog i starog foruma se sigurno secaju Shodana, vec 9 godina volim da pustim ovu njegovu stvar i nikada mi nije dosadila 😃 plus je ovu stvar radio u saradnji sa isto jednom starom clanicom foruma koja je postala ozbiljan umetnik, radila mu je artwork za pesmu

 
Top Bottom