• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Elden Ring

lol

jumpovao sam na 24min da vidim gameplay onog Previewa i ono pljunuti Dark Souls 3 ahahaha. I one daske tj platforma od dasaka na 28min mark...

Mislim kontam da su zasrali što su završili priču sa Dark Soulsom, mislim ovo je DS open world i ništa više niti manje.

Ovo je kao best of omiljenih mi pesama.
Sve mehanike su tu, već vidim sebe kako ostavljam sto sati u igri i skontam da skoro ništa nisam otkrio pa moram sve ponovo, NG++ i te fore.

Premotao sam malo u 4k deluje za nijansu bolje, ono sto sam primetio je deonice unutar tamnica/zamka deluju sasvim pristojno dok neke deonice ''napolju'' izgledaju kao da su portovane direktno iz PS3 verzije Skyrima.

Brate i ove random tamnice meni iskr jadno izgledaju, al aj igraće se ima i dosta kul stvari nego mi žalosno izgleda sve

Brate i ove random tamnice meni iskr jadno izgledaju, al aj igraće se ima i dosta kul stvari nego mi žalosno izgleda sve
Slazem se jbga igrace se svakako, ja se nadam da ce neki buduci next gen naslov od njih izgledati u skladu sa godinom izlaska a ne kao da je codovan i pravljen u ribarskom camcu u pauzama ciscenja krljusti.

I ja sam osetio meh momenat, i onda sam sebi rekao hajp je bio jak, iako ga oni nisu napravili. Ima dosta interersantnih gejmplej mehanika, dopada mi se kako izgleda jahanje konja i borba na njemu. Ono lebdenje je takođe kul ideja da se smanji pešačenje, pogotovo ako bude neki kužni deo igre.

Kada su spominjali easy mode, nisam očekivao da će to rešiti sa prizivanjem mase duhova, ali će biti interesantno kako će to funckionisati u PVP borbama. I boss sa kraja ove duže prezentacije mi deluje dobro osmišljeno i drago mi je za promenu da ima neke rečenice i glas, daju mu karakter.

U svakom slučaju čeka se da izađe i gustira kao svi prethodni naslovi.

Definisi extra :D

Sastavljeno je iz vise buildova, u par scena ne postoje senke, teksture su fazon 256 piksela, klasika from :D

Ne bi bilo lose da ih blizzard kupi, da im rade diablo arpg 3rd person, sa tim da blizz radi tehnikalije. :D
Extra u odnosu na ono leak-ovano sranje sto smo videli :D
Ovako naravno da ne moze da se nosi sa najmodernijim naslovima, ali meni izgleda lepo, prijatno za oko, iako su tehnikalije naravno daleko od nekog AC-a.

All in all, Bloodborne (i dalje) suvereno vlada, kako stvari stoje do izlaska BB 2 :D

gledo 30 sec gameplay, plus sam malo ckiljio da vidim bossa...zao mi da se urnisem dodatno sa spoilom i hajpom

video DS3 i (low budget) ds3 zonu, lika koji skace, prepoznatljiv boss intro, 60 fps i malo cuo dobar voice acting.....10/10 igra?
sto se mene tice slobodno mogu da copy/pasteuju Elden Ring 2...ja kupim...ja igram /drool
;)

Ovo je kao best of omiljenih mi pesama.
Sve mehanike su tu, već vidim sebe kako ostavljam sto sati u igri i skontam da skoro ništa nisam otkrio pa moram sve ponovo, NG++ i te fore.
+1 so true

Last edited:
Back
Top Bottom