• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Elden Ring

Više je open world Dark Souls, ali ima neke fazone pokupljene iz Sekira, npr. stealth i mogućnost skoka.

Mislio sam vise na njenu tezinu i gameplay koji obitava skoro samo oko BOSSova? Like Sekiro....Sekiro je meni fantasticna igra, ali nije jednostavno za mene... DS sam igrao onaj prvi deo...Ali definitivno nije za moje nervni sistem takav gameplay :)

Na osnovu mog iskustva iz network testa, ako igraš kao Souls, težina je slična Soulsu. Jedini pravi boss koji je bio u network testu je prilično težak.
Ali sada ima dosta više opcija za rešavanje neprijatelja, tipa da summonuješ razne spirite koji pomažu, magija, itd., što značajno olakšava stvari, ali meni nije zanimljivo da igram na taj način. Uz to, na otvorenom prostoru možeš da jašeš, što mnoge protivnike čini trivijalnim.

Last edited:
Mislio sam vise na njenu tezinu i gameplay koji obitava skoro samo oko BOSSova? Like Sekiro....Sekiro je meni fantasticna igra, ali nije jednostavno za mene... DS sam igrao onaj prvi deo...Ali definitivno nije za moje nervni sistem takav gameplay :)
Nije za tebe

gif

“In terms of how the player feels when they encounter this area that is a different story,” says Miyazaki. “But when making the game I rediscovered my love for making poison swamps. I know how people feel about them, but you know, suddenly I realize I'm in the middle of making one and I just can't help myself. It just happens.”

“In terms of Elden Ring’s story and setting there is something that is especially horrible that exists and persists in this world,” says Miyazaki. “I'll go ahead and say the name so it's something that you can look forward to, it's called the Scarlet Rot this is something that is separate a little bit from poison or toxicity but I hope you look forward to it.”

Please look forward to it. :D :D :D

Svaki put kad vidim igru posle duze pauze, uvek se razocaram sto izgleda za generaciju losije od novog Demons Souls-a.

A ako to spomenem, odmah krenu da vicu na mene "buuut buuut arstyyyyle".

Artstyle bi bio jos bolji da je igra nextgen only. Ali nije, i to je minus koji ce igra uvek dobiti od mene.

Svaki put kad vidim igru posle duze pauze, uvek se razocaram sto izgleda za generaciju losije od novog Demons Souls-a.

A ako to spomenem, odmah krenu da vicu na mene "buuut buuut arstyyyyle".

Artstyle bi bio jos bolji da je igra nextgen only. Ali nije, i to je minus koji ce igra uvek dobiti od mene.
Jebi ga pakao cross-gena.

Spasva igru sto je odavno u proizvodnji i izasla bi sigurno prosle godine da nije bilo pandemije. Ne bi je ni nazvao crossgen. Igra je cist LAST GEN, sa high framerate PS5/SeriesX modom.

Naravno, cak i kada se FROM prebaci potpuno na nextgen, opet ne ocekujem od njih vrhunski tech i budzet za top detalje svuda.

Spasva igru sto je odavno u proizvodnji i izasla bi sigurno prosle godine da nije bilo pandemije.

Naravno, cak i kada se FROM prebaci potpuno na nextgen, opet ne ocekujem od njih vrhunski tech i budzet za top detalje svuda.
Mene smara sto opet igra ima FPS cap na 60 na PC-u. Durante je bio sredio koliko se secam kroz neki fix za DS1 da fizika ne poludi u igri ako otkljucas fps.

The biggest news is that Elden Ring will support ray tracing in some form on PC, PlayStation 5, and Xbox Series X, though it'll happen post-launch with a patch. On the downside, however, owners of high refresh rate displays will be disappointed to learn that the frame rate is locked to a maximum of 60 FPS even on PC.

Edit. Pitao sam malopre ovoga iz Game Informera na streamu kako izgleda i radi PC verzija sta ima od podesavanja i tako to. Odgovorio mi je da je ovih novih 10h igrao PC verziju igre ali remotly i da nema pojma kakav je bio spec PC-a niti sta od podesavanja ima igra.

Još malo gameplaya, sa blesavim protivnicima 😁

Samo slušajući šta je onaj lik sa Game Informera pisao sinoć, i ono što sam video da je leakovalo, Elden Ring će otprilike da bude najbolja igra ikada :LOL:

- Prva oblast je teža nego u network testu, što me ne iznenađuje, jer mi je delovalo da su likovi bili malo napucani, da bi što više videli u testu. Remiksovane su pozicije itema, neprijatelja, itd.
- Summoni su vrlo slabi, bossovi ih praktično one-shotuju. Ali se mogu upgradeovati.
- Godrick boss je pakao, upoređuje ga sa Orphanom zbog raznovrsnosti poteza, brzine i druge faze.
- Broj NPC-jeva je ogroman, kaže da ih je u tih 10 sati video više nego za celu Dark Souls igru.

Ova igra je čista medatacija. Ne deluje mi napeto poput Sekira kojeg sam igrao stisnutih zuba, niti je skučena kao stare igre. Čini mi se da je ovo upravo ono što tražim i želim od igre kako bi mi okupirala pažnju, uvukla me u svoj svet i napravila sjajno iskustvo za pamćenje i prepričavanje.

Moja prvobitna zamerka je bila što je ovo praktično Dark Souls IV jer sve deluje već viđeno: prepoznatljivi pokreti, zvuci, mehanike, poruke za tlu, "duhovi" drugih igrača... čak ekran i interfejs, maltene isto. Mislio sam da će Mijazaki i FROM ipak napraviti nešto novo, da će promeniti ili iščašiti obrazac (Sekiro ili Bloodborne) ali što više gledam čini mi se da je ovo odličan pravac. Kao da su skupili sve što je valjalo iz prethodnih igara i spojili u jedan Best of FROMSOFT.
Nema NPC-eva da te svaki čas prekidaju, strelice da ti pokazuju put, seljaka da brbljaju pa da im glumiš potrčka, ne.... ovo je čisti grimdark-sve je otišlo u peršun-scenario a na igračima je da istražuju i provale sami šta tu treba da se uradi, sam biraš tempo, pristup, učiš nove tehnike, što se mene - tiče to je to.

Namćor u meni malo negoduje na nesavršenosti koje opominju da je ovo ipak samo igra (konj koji se materijalizuje niotkud, nekakvi stubovi svetlosti po kojima skačeš, džin koji iz ležećeg položaja naprasno "ustane" samo da bi se prikazala animacija njegovog smrtnog ropca... a i tu je večita boljka ovih otvorenih igara u vidu vetra koji duva kroz stene...). Iskreno se radujem igri, jeste da trenutno nemam hardver na kome bih je pokrenuo ali do proleća ću, nadam se, i to rešiti a u međuvremenu ću gledati kako drugi igraju:

Na sta je otislo 80gb prostora da mi je znati. Ocekivao sam 30ak gb max da ce biti sa obzirom kako izgleda i koristi last gen engine.

Back
Top Bottom