• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 XBOX Switch E3 2021 / Summer Game Fest 2021 i ostale gaming prezentacije

Odlican je hub u DS remake-u, a 3sec ucitavanja cine putovanje izmedju zona bas laganim.

[mada kasnije ima i opcija da se sa svakog checkpointa moze putovati do svakog nivoa]

Da i ovo kaze covek koga bukvalno placaju da igra :)
Pa nije ni cudo sto sve cesce dobijamo polovicne recenzije. Recenzentu skurchi igra posle 20 sati igranja i napise neki ogavan Review kako je igra sranje a nije video ni polovinu te igre :)

Uopste nije tesko naci mane za Days Gone, a verujem da bi mnogi oprostili vecinu problema da je rani pacing bio bolji. Smatrati da su prva 2 kampa "samo uvod" je ludost developera koji nisu videli sta prave.

Igre, isto kao i filmovi i muzika, pate od nedostatka duse, to se izgubilo jos pre lupam 10ak godina, verovatno i vise, prezasicenje, nije to vise nesto novo sto treba da se otkrije, vec se stiglo do nekih granica i progresa nema, stagnira, ponekad neki biser i to je to.
Takodje, kao sto svi to vrlo dobro znate, nismo vise deca, ne mozemo vise uzivati u igrama na isti nacin... jedini lek je tu da napravis neku debelu pauzu od igranja, pa onda kad se vratis, osetices deo te magije koja je postojala nekad.

Sto se tice e3, nisam jos pogledao ni polovinu trailera, ali ono sto sam video do sad:

Stalker 2 ima brutalno dobru grafiku, zvuk i atmosferu, rekao bih najbolja grafika od svega sto sam pogledao do sad, tako da mi je on na prvom mestu za sad.
Toliko dobro izgleda da mi novi Battlefield gameplay deluje smesno posle ovoga, graficki.
Nova Forca mi je na drugom mestu, isto grafika brutala, lepo dizajnirane staze, sve sto je krasilo prethodnika, samo jos bolje.
Broken Pieces, pisao sam vec da mi deluje interesatno.
Plague 2, svideo mi se kec, ima ono nesto... igrace se dvojka, cekam neki gameplay.
RedFall svideo mi se trailer, iako nema gameplay, eto cisto da pomenem.

To je to za sad, pa cu se javiti za konacan utisak kad pogledam sve trailere, ali jasno mi je vec sad da Sony najvise nedostaje ovom e3, jer oni najvise umeju da iznenade i oduseve.

Opet je krenuo Steam Game Festival

Čini mi se najbolja varijanta za nas sa jeftinijim ulaznicama ili dok još nema sajmova uživo. Pogledaš, skineš demo, probaš, baciš na listu i čekaš da izađe.

Edit:
Probao sam Terra Nil (opet) i jako je simpa.
Probao sam Rail Route, simulator železnice. Deluje mi previše fiddly.
Skinuo sam još par pa javim utisak

Last edited:
Marvel’s Guardians of the Galaxy - delovalo mi je extra, a onda sam video gameplay...
Steta, sve mi je odlicno osim gameplay-a, videcemo kako ce izgledati u finalnoj formi.

Back
Top Bottom