Igre, isto kao i filmovi i muzika, pate od nedostatka duse, to se izgubilo jos pre lupam 10ak godina, verovatno i vise, prezasicenje, nije to vise nesto novo sto treba da se otkrije, vec se stiglo do nekih granica i progresa nema, stagnira, ponekad neki biser i to je to.
Takodje, kao sto svi to vrlo dobro znate, nismo vise deca, ne mozemo vise uzivati u igrama na isti nacin... jedini lek je tu da napravis neku debelu pauzu od igranja, pa onda kad se vratis, osetices deo te magije koja je postojala nekad.
Sto se tice e3, nisam jos pogledao ni polovinu trailera, ali ono sto sam video do sad:
Stalker 2 ima brutalno dobru grafiku, zvuk i atmosferu, rekao bih najbolja grafika od svega sto sam pogledao do sad, tako da mi je on na prvom mestu za sad.
Toliko dobro izgleda da mi novi Battlefield gameplay deluje smesno posle ovoga, graficki.
Nova Forca mi je na drugom mestu, isto grafika brutala, lepo dizajnirane staze, sve sto je krasilo prethodnika, samo jos bolje.
Broken Pieces, pisao sam vec da mi deluje interesatno.
Plague 2, svideo mi se kec, ima ono nesto... igrace se dvojka, cekam neki gameplay.
RedFall svideo mi se trailer, iako nema gameplay, eto cisto da pomenem.
To je to za sad, pa cu se javiti za konacan utisak kad pogledam sve trailere, ali jasno mi je vec sad da Sony najvise nedostaje ovom e3, jer oni najvise umeju da iznenade i oduseve.